Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Temayül öncesi Bayındır krizi!

Temayül öncesi Bayındır krizi!

Aday adaylığı için geçtiğimiz günlerde ilçe yönetiminde istifaların alındığı Bayındır’da temayül yoklamasında Belediye Başkanı Mehmet Kertiş'in yerine isim aranmayacak olması nedeniyle ilçe başkanı Necdet Yılmaz istifa etti; belediye başkan aday adayı olduğunu söyledi.Bayındır için temayül yoklaması yapılmaması halinde teşkilat içinde istifaların artacağı öne sürüldü.

  • Ege Postası
  • 25.10.2013 - 09:28
İZMİR - AK Parti İzmir Teşkilatı’nda Pazar günü yapılacak temayül yoklaması öncesi Bayındır krizi yaşanıyor. Aday adaylığı için geçtiğimiz günlerde ilçe yönetiminde istifaların alındığı Bayındır’da temayül yoklamasında Belediye Başkanı Mehmet Kertiş yerine isim aranmayacak olması nedeniyle ilçe başkanı Necdet Yılmaz istifa etti.

Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop’un başkanlığında Karşıyaka Arena’da gerçekleşecek olan temayülde teşkilatlar Büyükşehir Belediyesi ve İlçe belediye başkanlıklarına aday gösterilmesini isteyeceği ikişer ismi yazacak.

Pazar günü yapılacak olan temayül yoklamasında, Bayındır için farklı bir uygulama yapılacak. Mevcut belediye başkanı Mehmet Kertiş’in yerine isim aranmayacak olması, mevcut başkanın performansının değerlendirilecek olması üzerine İlçe Başkanı Necdet Yılmaz istifa etti.

Yılmaz uygulamaya tepki göstererek, “ Demokratik hakkımı kullanıyorum ve istifa ediyorum” dedi.Yılmaz, Bayındır Belediye Başkan aday adayı olduğunu söyledi. Bayındır’da geçtiğimiz günlerde de yönetim kurulu üyesi İsmail Akar, belediye başkan aday adaylığı için başvuru yapmıştı.

Bayındır için temayül yoklaması yapılmaması halinde teşkilat içinde istifaların artacağı öne sürüldü.

Yaşanan gelişmeler üzerine Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Atilla Kaya'nın duruma müdahale ettiği ve krizin büyümemesi için girişimlere başladığı bildirildi.





Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.