Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Eczacı Odası: Ali İhsan Yıldız’ın adaylığını destekliyoruz

Eczacı Odası: Ali İhsan Yıldız’ın adaylığını destekliyoruz

CHP Karabağlar Belediye Başkan A. Adayı Ali İhsan Yıldız, İzmir Eczacı Odası’nı ziyaret etti. Kendisi de eczacı olan Yıldız’ın oda ziyaretinde, eczacıların siyasetteki yerinden sağlık sorunlarına ve eczacıların mevcut sistem içerisindeki rolüne kadar pek çok konu konuşuldu.

  • Ege Postası
  • 25.10.2013 - 09:53
İzmir Eczacı Odası Başkan ve Yönetim kurulunun katıldığı ziyarette Karabağlar’da sevgili meslektaşımız Ali İhsan Yıldız’ı destekliyoruz dendi. 

“KİMSE ŞİKAYET ETMESİN BİZİM ADAYIMIZ CHP’LİDİR, BUNUNLA DA GURUR DUYUYORUZ”

Eczacı Odası Başkanı Ecz. Tuncay Sayılkan şu ifadelerde bulundu:
Değerli dostumuz Ali İhsan Yıldız’ın Karabağlar’da Belediye Başkan Aday Adayı olması bizi çok mutlu etti. Ali İhsan Yıldız’a güvenimiz tamdır. Belediye Başkanlığını da hakkıyla yapacağına inanıyoruz. Kendisini yıllardır tanıyoruz, hak arama süreçlerinde ne yanımıza baksak onu hep yanımızda gördük. Her dönem aktif olarak çalışmalarımıza katılmıştır. Ayrıca biz oda olarak artık adayın siyasi partisini de gözetiyoruz ve önemsiyoruz. Bu anlamda bir meslektaşımızın CHP’den aday adaylığını açıklıyor olması bizi ayrıca mutlu etmiştir. Çünkü mevcut iktidarın sağlık politikası ortadadır. Eczacılar üzerindeki baskısı ve haksızlığı ortadadır. Kimse şikayet etmesin , biz Ali İhsan Yıldız’ın adaylığını destekliyoruz. Bir meslektaşımızın adaylığı bizi mutlu eder ,bununla da gurur duyuyoruz” dedi.

YILDIZ, ADAY GÖSTERİLİRSE BÜTÜN ECZANELER DESTEK VERİR…
Sayılkan, sözlerini şöyle sürdürdü:
Biz eczacılar insanlarla sadece sağlık değil hayata dair her şeyi konuşuyoruz. Ama özellikle sağlıkta yaşanan problemleri bıkmadan usanmadan vatandaşa anlatmalıyız. Ali İhsan Yıldız da kendi eczanesinde her daim insanlara yardımcı olmuş, yaşadığımız sağlık problemlerini insanlara bıkmadan anlatan bir arkadaşımız. Eğer CHP Karabağlar’da Ali İhsan Yıldız’ı aday gösterirse eczaneler de gereken desteği verir. Bu çok büyük bir güç. Bu gücü biz seve seve Ali İhsan Yıldız için kullanırız. Yıldız’ın Başkanlığında bir Karabağlar müthiş olur. Gerçekten diğer ilçelere de örnek olabilecek çalışmalar yapılır. Biz Yıldız’ın çalışmalarını yakından inceliyoruz. Gerçekten alanında profesyonel bir ekiple çalışıyor. Projelerini incelediğimizde üzerinde çok düşünülmüş bölge halkını yakından ilgilendiren projeler” dedi.

“KARABAĞLAR’A DAİR ÇOK ŞEY BİRİKTİRDİM VE ARTIK BU BİRİKİMİMİ HİZMETE DÖNÜŞTÜRMEK İSTİYORUM”
Yıllardır Karabağlarda eczacılık yaptığını belirten Yıldız:
gerçekten başkanım hakkınız var biz eczacılar günün 12 saatini insanlarla geçiriyoruz. Evet, sağlık problemlerini konuşuyor, insanları bilgilendiriyoruz. Ve sadece sağlık değil, dediğiniz gibi hayatın her alanına dair konuşmalar yapıyoruz. İlçe halkı özellikle kendi ilçesine dair sorunlarını dile getiriyor. Yıllar içerisinde bu sorunları gerçekten not alarak dinledim. Karabağlar ilçesine dair çok şey biriktirdim ve artık bu birikimimi hizmete dönüştürmek istiyorum” dedi.
Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü: “Siz değerli meslek arkadaşlarım dostlarım, bana verdiğiniz desteğin her zaman farkındayım. Bu desteğinizi de açıktan belirterek beni çok onurlandırdınız. Çok teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.