Dolar 34,2503
%0.03
Euro 37,5865
%-0.12
Altın 2.921,510
%0
Bist-100 9.110,00
%0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İl Başkanı Günnar: Millet kurulan tuzağı bozdu

AK Parti İl Başkanı Günnar: Millet kurulan tuzağı bozdu

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Türkiye’nin ilerlemesini engellemeye çalışan odakların tekere çomak sokmaya çalıştığını söyledi. Günnar, milletin bu tuzağı fark ettiğini ve oyunu bozduğunu ifade etti.Kaymaklı Mahallesi'ni...

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 13:32
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar, Türkiye’nin ilerlemesini engellemeye çalışan odakların tekere çomak sokmaya çalıştığını söyledi. Günnar, milletin bu tuzağı fark ettiğini ve oyunu bozduğunu ifade etti.

Kaymaklı Mahallesi'ni ziyaret eden Günnar, vatandaşların isteklerini dinledi. Günnar, "AK Parti olarak, vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi takip etme ve çözme konusunda samimi bir gayret içerisinde olduk, olmaya da devam ediyoruz." dedi. Türkiye’nin son yıllarda her alanda yükselişe geçtiğini savunan Günnar, "Her türlü sorununu çözme çabasındaki Türkiye’den korkmaya ve bu ilerlemeyi engellemeye çalışan kimi güç ve dışarıdan destek alan bazı marjinal gruplar, tekere çomak sokmaya çalıştılar. Artık taşlar yerine oturuyor. Bu noktadan sonra kimin derdinin ağaç, kimin derdinin çevre, kimin derdinin başka olduğu ortaya çıktı. Ama her kim veya ne hedefle olursa olsunlar bu ülkeyi karıştırmaya kimsenin gücü yetmez. Devletimiz, hükümetimiz ve milletimiz bu oyunu çok iyi gördü ve gereken cevabı da verdi.’’ ifadelerini kullandı. Günnar, kurulan tuzağı fark eden milletin, ülkesine, egemenliğine ve hükümetine sahip çıkarak, iç ve dış mihraklara gereken cevabı verdiğini sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.