Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İl Merkezi Mali Heyeti'ni ağırladı

AK Parti İl Merkezi Mali Heyeti'ni ağırladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Mali Kültür Bakanı Bruno Maiga ve Mali Sanayi Müsteşarı Tiegoum Maiga ile birlikte partisinin İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Mali Dostluk Grubu Başkanı, AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli’nin kendilerini Mali’ye götürmesini isteyerek, “En yakın sürede oraya gitmek istiyoruz. Sloganımız da 'İlknur abla bizi Mali’ye götür' olsun" dedi. Akay’ın bu sözleri gülüşmelere neden oldu.

  • Ege Postası
  • 27.05.2013 - 16:07
İZMİR - Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, Mali Kültür Bakanı Bruno Maiga ve Mali Sanayi Müsteşarı Tiegoum Maiga Ak Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Mali Dostluk Grubu Başkanı, Ak Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli de hazır bulundu.

İLKNUR ABLA BİZİ MALİ’YE GÖTÜR

İl Başkanı Akay, “Bakanımız ve müsteşarımıza il başkanlığına yaptığı ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Milletvekilimiz İlknur Denizli, Mali Dostluk Grubu Başkanı. Böyle bir toplantı bereketli oldu. Kendilerini ağırlamaktan çok mutluyuz. EXPO konusunda verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde bu dostluklarımız artarak devam eder. İzmir Milletvekilimizin Mali Dostluk Grubu Başkanı olduğu için bizi en yakın sürede Mali’ye götürmesini istiyoruz. Sloganımız da “İlknur abla bizi Mali’ye götür olsun" dedi.

EMİN ADIMLARLA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu ise, EXPO 2020 yolunda emin adımlarla yürüdüklerini belirterek, “Yoğun çalışmamız devam ediyor. Biz elimizden gelen desteği gerek Avrupa nezdinde gerek ulaşabildiğimiz dün ülkeleri nezdinde veriyoruz. Çalışma yapıyoruz. Bu bir seçim. Daha önce kazandık dediğimiz seçimi son saniyede bazı manevralarla kaybettik. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Bu sefer bu hayal kırıklığını yaşamamak için dana önceden yaşadıklarımızdan da ders alarak daha emin adımlarla, ayaklarımız yere basarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kazanmak için gayretlerimizi sarf etmeye devam edeceğiz” dedi.

YEREL YÖNETİMLERE ELEŞTİRİ

İzmir’in geri kaldığını, bunun da yerel yönetimlerden kaynakladığını öne süren Ak Partili Çavuşoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“Bu partiler üstü bir proje. Böylesine önemli bir projeyi siyasallaştırmadan herkesin desteklemesi gerekiyor. Birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirerek bu anlamda hareket etmemiz gerekiyor. İzmir akşam baktığın zaman inci gibi sabah baktığınız zaman bir hayal kırıklığı. 4 sene önce yurtdışından çok sayıda misafirimiz gelmişti. 2011’de de Avrupa Konseyi'nin bir konferansını burada yapmıştık. İzmir potansiyelini yakışmayacak şekilde, kalkınma bakımından geri kalmış bir ilimiz. Genel anlamda Ankara’dan gelen hizmetlere baktığımız zaman hükümetimizin gayretleri ile güzel işler yapılıyor. Ama yerel yönetimlerin yapması gerektiği hizmetlere baktığımızda İzmir sınıfta kalıyor. Bu çelişkiyi gidermemiz lazım. İzmir kalkınmışlık, şehircilik bakımından çok geri kalmış bir şehirdir. Bunu buraya gelen misafirlerimiz de söylüyor. İzmir’in yeniden bir hamle yapması gerekir ki bu 2020 için çok önemli”(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.