Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Karşıyaka'dan dayanışma pikniği

AK Parti Karşıyaka'dan dayanışma pikniği

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘dayanışma ve vefa pikniği’ Çiğli Ata Koleji’nde gerçekleştirildi. AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar’ın da katıldığı piknikte, partililer ve vatandaşlar bir arada eğlenceli dakikalar yaşadı.

  • Ege Postası
  • 27.05.2013 - 10:56
İZMİR - AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, dayanışma ve vefa pikniğinin amacına uygun olarak beraberlik içerisinde geçtiğini söyledi. Sürekli, “Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına ilk olarak düzenlediğimiz dayanışma ve vefa pikniğimizi gerçekleştirdik. Partili arkadaşlarımızla motivasyon sağlamak adına seçim öncesi benzer etkinliklerle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Yüzlerce kişiyi burada bir arada görmek çok güzel” dedi.
Programda AK Parti Milletvekili Aydın Şengül, piknik alanındaki tüm masaları İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli ile gezerek pikniğe katılanlarla sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Eşi Nuriye Hanım ile programa katılan Şengül, yüzlerce kişiyi piknik alanında dayanışma içerisinde görmenin çok güzel bir duygu olduğunu belirtti. Şengül ayrıca Ata Koleji yanındaki küçük parkurda ata binerek stres attı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.