Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Kocaoğlu doğru hamle yaptı“

“Kocaoğlu doğru hamle yaptı“

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Diyarbakır'a yaptığı ziyaret, parti içindeki ulusalcı kanattan tepki çekerken, Kocaoğlu'na yönelik eleştirileriyle dikkati çeken AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül'den Kocaoğlu'na destek geldi.

  • Ege Postası
  • 27.05.2013 - 10:19
İZMİR - Şengül, "CHP içindeki ulusalcılar kendileri gibi düşünmeyen herkesi imha etmeye çalışıyor. Bunların bu düşünceleri iktidar olsa, bu ülkeye huzur gelmez. Kocaoğlu bu ziyaretle çok doğru bir hamle yaptı. Kocaoğlu'nu savunacağım hiç aklıma gelmezdi" dedi.
AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, "Kocaoğlu'nu tebrik ediyorum. Kendi partisinden eleştiri almasına karşın bu ziyareti gerçekleştirdi. Türkiye'nin simgesel açıdan iki tane önemli şehri var. Birbirleri ile kucaklaşması adına bu tür faaliyetler önemli. Ama bunları yaparken samimiyet çok önemli. Eğer başka amaçlarla yapıyorsanız olmaz. Kocaoğlu'nun samimi bir ziyarette bulunduğuna inanmak istiyorum" dedi.

Ulusalcılara tepki
Kocaoğlu'nu eleştirenlerin CHP içindeki ulusalcılar olduğunu ifade eden Şengül, "Bunlar, kendi yaşam tarzlarını, düşüncelerini sürdürebilmek için karşı tarafı yok etmeye odaklanmışlar. Bunun için de kendilerinden olmayanı imha etmeye çalışıyorlar. Karşı taraf yok olsun da ne olursa olsun anlayışı var. Bu hastalıklı bir anlayıştır. Bu virüs temizlenmeden ülkeye huzur gelmez. Onların bu hastalıklı düşünceden vazgeçip doğruları görmelerini istiyoruz. Bunlar için kendileri gibi düşünmeyen CHP'li de olsa fark etmiyor. Acımasızca saldırıyor. Kocaoğlu'nu savunacağım hiç aklıma gelmezdi" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.