Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir'den EBSO'ya ziyaret

MHP İzmir'den EBSO'ya ziyaret

MHP İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu ve İl Başkanı Necat Karataş'ın EBSO'yu ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 24.05.2013 - 13:35
İZMİR - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu ve İzmir İl Başkanı Necat Karataş, tekrar göreve seçilen Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’ı ziyaret ederek, başarı diledi.


Türkiye’ye örnek bir genel kurul gerçekleştirdikleri için Yorgancılar’ı tebrik eden Tanrıkulu, “Tek liste ile girdiğiniz seçimden başarıyla çıkmanız size duyulan güvenin kanıtı oldu. Ender Yorgancılar başkanlığındaki ekibin yeni dönemde de büyük projelere imza atacağına inanıyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Yorgancılar’ın makamında, sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Karataş da Yorgancılar ve ekibini tebrik ederek, “İzmir halkının gözünde çok farklı bir yeriniz var, siyaset üstü kimliğiniz İzmirlinin güvendiği isimler arasında olmanızı sağladı. Yeni dönem hem sizin için hem de İzmir için hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yorgancılar ise “ Biz de birer kamu görevlisiyiz. Görevimizi yerine getirirken kırmızı çizgilerimiz var; Atatürk’ün bize verdiği bayrak, vatan, dil ve Cumhuriyet. Hepimiz bu çizgilerden sapmadan proje üretiyoruz. Biz de MHP’ye çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.