Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aliağa'da kriz bitmek bilmiyor: İstifa etti, duyurdu, vazgeçti

Aliağa'da kriz bitmek bilmiyor: İstifa etti, duyurdu, vazgeçti

Geçtiğimiz hafta Gençlik Kolları görevinden istifa eden Onur Demir'in "Kişinin özel hayatının gizliliğini ihlal" ve "şantaj" şikayeti üzerine ilçe başkanlığına yapılan polis baskını ve başlatılan soruşturmayla sarsılan hafta başında ise ilçe yönetiminde yer alan 5 ismin istifasıyla zor günler geçiren CHP Aliağa’da kriz bitmek bilmiyor.İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan Facebook hesabında duyurduğu istifasını twitter hesabından ‘hacklenen facebook hesabımdan atılan istifa mesajının gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur’ diye yazarak doğru olmadığını duyurdu.Ancak olayın perde arkasında Oğuzhan’ın istifa ettiği ancak acil bir toplantı yapan yönetimin Oğuzhan’ı istifasından vazgeçirdiği daha sonra twitter üzerinden 'hacklenme' hamlesi yapıldığı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 23.05.2013 - 22:57
 EGE POSTASI - HABER SERVİSİ - Son dönemde ilçe örgütü ekseninde yaşananlar nedeniyle zor günler geçiren CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar kafa karıştırdı.Geçtiğimiz hafta Gençlik Kolları görevinden istifa eden Onur Demir'in "Kişinin özel hayatının gizliliğini ihlal" ve "şantaj" şikayeti üzerine ilçe başkanlığına yapılan polis baskını ve başlatılan soruşturmayla sarsılan hafta başında ise ilçe yönetiminde yer alan 5 ismin istifasıyla zor günler geçiren CHP Aliağa’da kriz bitmek bilmiyor.


Sosyal medyayı aktif kullanan CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan'ın Facebook’taki kişisel hesaplarından yazdığı; “CHP ilçe başkanlığından ve Cumhuriyet Halk Partisinden istifa ediyorum. istifamın gerekçelerini bir basın bülteni ile bildireceğim. Bugüne kadar destek olan tüm yoldaşlarıma teşekkür ediyorum” mesajı bir anda CHP kulislerini hareketlendirdi. Oğuzhan yaklaşık 1 saat sonra twitter hesabından ‘hacklenen facebook hesabımdan atılan istifa mesajının gerçekle uzaktan yakından alakası yoktur. Ben ve arkadaşlarım görevimizin başındayız” diye yazdı.

OLAYIN PERDE ARKASI
Ege Postası’nın edindiği bilgiye göre olayın perde arkası çok daha farklı. Genel Merkez’den son zamanlarda yaşananlar nedeniyle istifa baskısı gören Oğuzhan’ın bu baskıya dayanamayıp istifa ettiği ve istifasını Facebook’tan duyurduğu ancak ilçe yönetiminde yer alan isimlerin acil toplantı yapıp Oğuzhan’ı istifadan vazgeçirdikleri daha sonra twitter üzerinden 'hacklenme' hamlesi yapıldığı öğrenildi.


OĞUZHAN: GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Gelişmelerle ilgili açıklama yapan Oğuzhan, bir dönem istifa etmeyi düşündüğünü ancak vazgeçtiğini belirtip" İstifa etmedim görevimin başındayım. İlçe yönetimimle birlikte uyum içinde CHP'nin Aliağa'da bir ekz daha iktidar olması için sahada var gücümüzle çalışıyoruz"



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.