Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yılmaz'dan Balatçık Mahallesi'ne söz

Yılmaz'dan Balatçık Mahallesi'ne söz

Balatçık Mahallesi Derneği(Bal-Der) Başkanı Halis Akar mahallelerinin sıkıntılarıyla ilgili olarak Ak Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’a son umudumuz sizsiniz diyerek dert yandı.

  • Ege Postası
  • 24.05.2013 - 10:19
İZMİR - Balatçık Mahallesi Derneği(Bal-Der) Başkanı Halis Akar mahallelerinin sıkıntılarıyla ilgili olarak Ak Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’a son umudumuz sizsiniz diyerek dert yandı.

Yapılan toplantıda mahallelerindeki en büyük sıkıntının yıllardır tapularını alamayan mahalle sakinleri ve bulunamayan muhataplar ile ilgili olduğunu söyleyen Halis Akar kendilerine hiçbir yerden yardım gelmediğini ve çalınan bütün kapıların yüzlerine kapandığını dile getirdikten sonra tek umudumuz sizsiniz diyerek yardım istedi.

Ak Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz : ‘Çiğli’nin güzel mahallelerinden olan Balatçık mahallesinin bu sorununun bunca zaman çözülememiş olmasına anlam veremedim.’ sözleriyle bölgenin ötekileştirilmiş konumuna dikkat çekti.

Toplantı sonrası dernek başkanıyla kurumları ziyaret eden Adnan Yılmaz gerekirse Ankara’ya kadar giderek bu işin takipçisi olacağının sözünü verdi.

Bal-Der başkanı Halit Akar bölgelerinin sorunlarına ilişkin, yaklaşık 250 hanesi olan bölgede 93 tapusuz dairenin var olduğunu, altyapı ve yol sorunlarının bulunduğunu belirtti. Ayrıca tapusu verilmeyen 93 daireyle ilgili olarak 14.05.2007 tarihinde yapılan yazışmada bölge için afet riski altında denilerek yazılarının geri çevrildiğini fakat daha sonra aynı bölgede blokların inşa edildiğini ve tapusu verilerek sahiplerinin evlerine yerleştiğini ifade eden Halis Akar bu ikilemin nedeninin anlayamadıklarını dile getirdikten sonra, her gün biraz daha artarak devam eden mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesini istediklerini belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.