Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şengül teşkilatı uyardı: Oy istemeyin gülümseyin

Şengül teşkilatı uyardı: Oy istemeyin gülümseyin

AK Parti Çiğli İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, “Sokağa çıkınca evlere gidince sakın oy istemeyin. İnsanlar sizi samimi bulmalı. Onlarla dertleşin. Sokakta sıcak bir gülümse sıcak bir selam verin” dedi.

  • Ege Postası
  • 25.05.2013 - 10:45
EGE POSTASI - AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül Çiğli İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Yeni ilçe binasında gerçekleşen toplantıda Şengül teşkilata çok önemli mesajlar verdi.

“Partilerde siyaset yapmanın temel özelliklerden biri partinin anlayışı fikrini benimsemektir” diyerek konuşmasına başlayan Şengül, AK Partinin motivasyonu ve dinamiği yüksek bir parti olduğunu belirttikten sonra, “ Kendinizi o partiye ait hissederseniz ayaklarınız partiye seve seve gider. Yoksa iktidar partisi görev alalım yarın ne olur olmaz bir yere geliriz derseniz bir iki defa gelirsiniz üçüncü defa gelmezsiniz” dedi. AK Parti’nin muhafazakar demokrat bir parti olduğunu ancak kendilerini ‘mutaasıp tutucu gerici’ olarak algılatmaya çalışan kesimlerin olduğunu ifade eden Şengül, “ Tutucu gerici olarak lanse edilmeye çalışılıyoruz. 10 yıldır karşılaştırın tutucu olan CHP ve MHP …AK Parti muhafazakar demokrat diyoruz ama her zaman yenilikçi ilerici geçmişten gelen değerleri içselleştirmiş aklı fikri bilimde olan bir siyasi partiyiz. Biz batının düşünce tarzını ilerici tarzını alan bir partiyiz. Gelecekte var olmak istiyorsak geçmişteki değerleri koruma altına almalıyız” ifadelerini kullandı.

"OY İSTEMEYİN GÜLÜMSEYİN"

İzmir’de seçim zamanı vatandaşa ‘AK Parti gelirse sizin yaşam tarzınıza karışır’ ve ‘AK Parti iktidara gelince evinizi yıkacak’ söylemlerinin yapıldığını belirten Şengül şöyle devam etti; “ Maalesef İzmir’de bu söylemlerle bize karşı yıllarca başarılı oldular. AK Partili olup da oy vermeyenlerde oldu bu doğrultuda…Her yıl mili bayramlar var. Araba tutarız ‘Atamıza saygı’ ‘Ankara ziyareti’ ‘Laikliği kurtardık’ ‘Cumhuriyeti kurtardık’ deyip hassasiyetleri kullanıp oyu alma yoluna giderler. Ama artık İzmir uyandı. Ne olduğumuzu iyi bilmemiz gerek. Kimseden oy almak için kendi düşünce ve yaşam tarzımızı değiştirmek anlayışımız yok. Herkesi de olduğu gibi kabul ediyoruz. Onların sosyal demokratlığı kendilerine bizim sosyal demokratlığımız halka…Kendi halkımızın mutluluğu huzuru için üzerimize düşen görevi yerine getirmemiz lazım.Sokağa çıkınca evlere gidince sakın oy istemeyin. İnsanlar sizi samimi bulmalı. Onlarla dertleşin. Sokakta sıcak bir gülümse sıcak bir selam verin. İzmir’in aradığı yerel iktidar bu. Fitne fesatla aramızı bozanlar var İzmirlilerle….Ama artık gerçeği gördü İzmirliler ve fitne fesatçıları aradan çıkartıyorlar”

YILMAZ'DAN SALVOLAR
Toplantı başlangıcında Ak Parti'nin yapmış oldugu dünden bugüne adlı sunumu ilgiyle izlendi. Sunum sonrasında konuşan İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, Çiğli'de teşkilat olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

Türkiye nerden nereye geldiğini hep birlikte ufak bir sunumda gördük. Hepimize geriye dönük çok şeyleri anlattığına inanıyorum. Ben teşkilatımla ilgili biraz bilgi vermek istiyorum. Yeni binamıza geçtikten sonra inanın heyecanımız bir kat daha arttı. Burada bir aileyi bir araya getiren bir sebep var buda Ak partimiz. Ak partimizin başarısı için burada gönül verip bir araya getirmek istiyen dışarda içerde bir çok arkadaşımız koşturuyor onlara da çok teşekkür ediyorum. Hem burdaki mücadelemizi dışarıda bu heyecanımızı, dışarıda o kadar farklı bir şekilde anlatan kesimler oluşmaya başladı ki bizden çok daha farklı Ak partili olanlar var. Artık arkamızda başbakanımız olmak üzere Çiğli'dede artık Ak partinin sesi daha da gür çıkıyor.

Bugünkü aldığım bir söz, 'Mücadelenizi yapın, bunlardan hesap sorucaksınız sonuna kadar arkanızdayım' diyen bir CHP'li büyüğümüz var. Gerçekten artık bizim hiç kimseden, hiç kimseye verecek tavizimiz yok. Anlımız ak yolumuza devam ediyoruz. Yaklaşık buraya geldikten sonra son üye anlamında çok ciddi ilerlemeler yaptık 16.575 üyemiz var şuanda güncel. Biliyorsunuz her salı ve perşembe günleri halk günleri yapıyoruz. Bu halk günlerinde de birebir ilgilendiğimiz kişi sayısı 4.780 sosyal ve yardımlaşmada kendi imkanlarımızla yapmış olduğumuz yardımlarda şuana kadar 480 kişi.

Ev ziyaretleri, Kadın kolları, Gençlik kolları alakadan ve bu ay içerisinde 60 tane ziyaretimiz var. Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettik gerekse etkinliklerine katıldık. Yaklaşık 8 tane hasta ziyareti yapmışız bu ay 15 tane engelli ziyaretimiz var 10 tane çağrı merkezimizde görev alan kardeşlerimizle 857 tane fabrikaya ulaşarak hem onlara Ak parti ilçe başkanımızın selamıyla arıyor, dertleri varsa soruyor yoksa istihdam anlamında destek istiyoruz. 857 arkadaşla görüşme yapılmış.

Değerli arkadaşlar , Çiğli'de ben inanıyorum ki hiç bir şey eskisi gibi olmayacak diyen sayın Başbakanımızın aldığımız görevi en iyi şekil de yerine getirebilmek içinde verdiğimiz bi mücadeleden gördüğünüz gibi bu nezih topluluğa hitap etmek te benim için bir şeref oldu.
Sizleri aslında bu çatı altında toplayan bende dahil sizlerde dahil o kadar güzel duygularla burada çok güzel şeyler olacağına inanıyorum. Evka5 kavşağının açılışında İzmir Büyük Şehir Belediye başkanı'nın kendisine oy vermiş insanlarına, halkın sorunlarını çözmek yerine edepsiz gibi bir telafuzda bulunuyorsa biz vatandaşımıza Ak parti bayrağı altında bu güzel ülkemize hizmetkar olmaktan gurur duyuyoruz.

Gazetelerde okumuşsunuzdur; Türkiye'nin en başarılı İlçe Belediye Başkanı ödülünü Metin Solak aldı. Ödülü veren de CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin. Körler sağırlar birbirlerini ağırlar" dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.