Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti, İzmir caddelerini Davutoğlu'yla donattı

AK Parti, İzmir caddelerini Davutoğlu'yla donattı

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti İzmir İl Teşkilatı İzmir’in ana caddeleri ve meydanlarında bulunan 40 cepheyi Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ve Milletvekili adaylarının kurumsal afiş çalışmalarıyla süsledi. AK Parti, İzmir caddelerini

  • Ege Postası
  • 12.05.2015 - 11:54
İZMİR - Genel Seçim öncesi gece gündüz demeden çalışmalarına devam eden AK Parti İzmir İl Teşkilatı tanıtım ve reklama büyük özen gösteriyor. Sosyal medya, yazılı ve görsel basında milletvekili adaylarının saha çalışmaları kamuoyuyla paylaşılırken şehrin her köşesinde afiş ve bayraklama çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.



Son yapılan çalışmayla kentin ana caddeleri ve meydanlarında belirlenen 40 noktada binaların duvarları AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere milletvekili adaylarının fotoğraflarıyla giydirilecek.



AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican konuyla ilgili yapmış olduğu değerlendirmede seçim çalışmalarında yapılan tanıtım ve reklam çalışmalarının önemine dikkat çekerek, “Türkiye’nin geleceği için çok önemli bir seçim sürecinin içerisindeyiz. AK Parti İzmir İl Teşkilatı olarak gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu süreçte adaylarımızı gerek yazılı, görsel basın gerekse afiş, bayraklama ve poster çalışmalarıyla kamuoyuna en iyi şekilde tanıtıyoruz. Son olarak yapmış olduğumuz çalışma ile kentimizin en işlek caddelerinde 40 duvarı giydirdik. Kentimizin 40 noktasında başta Genel Başkanımız ve Başbakan Prof. Dr. Sn Ahmet Davutoğlu olmak üzere milletvekili adaylarımızın slogan ve fotoğrafları bulunacak” dedi.



24 Mayıs’a sıkı hazırlık
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Sn. Ahmet Davutoğlu’nun 24 Mayıs’ta İzmir’de düzenleyeceği miting öncesi çalışmalarına hızla devam ettiklerini de vurgulayan Delican, “24 Mayıs’ta İzmir’de Başbakanımız ve Genel Başkanımız Prof. Dr. Sn. Ahmet Davutoğlu2nu ağırlamanın mutluluğunu yaşayacağız. Miting çalışmalarımıza hızla başladık. Gündoğdu Meydanında görsel şölen yaşayacağız. Teşkilatımız Genel Başkanımız ve Başbakanız Prof. Dr. Sn. Ahmet Davutoğlu ile buluşmak için sabırsızlanıyor. İlçe Başkanlarımızla bugün bir araya gelerek gerekli çalışmaların başlatılması konusunda yapılacakları görüştük. İlçe Teşkilatlarımızda oldukça heyecanlı İnşallah 7 Haziran’da AK Partinin yaşayacağı zaferin ayak seslerini 24 Mayıs’ta Gündoğdu Meydanından tüm Türkiye duyacak” diye konuştu.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.