Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'da yoğun mesai:Yıldırım ve Şahin 400 partiliyle buluşacak

AK Parti İzmir'da yoğun mesai:Yıldırım ve Şahin 400 partiliyle buluşacak

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, 1 Haziran'da Genel Merkez Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı'nın Ege Bölge toplantısının İzmir'de yapılacağını söyledi. Bu toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katılacağını ifade eden Akay, 44. İl Danışma Meclisi toplantısının ise 2 Haziran'da gerçekleştirileceğini dile getirdi. Yıldırım'ın bu ikinci toplantıya da katılacağını ifade eden Akay, "AK Parti teşkilatlarına durmak yok" dedi.

  • Ege Postası
  • 29.05.2013 - 09:18
İZMİR - AK Parti İzmir İl Başkanlığı, 1 Haziran Cumartesi günü Kaya Termal Otel'de gerçekleştirilecek Genel Merkez Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı'nın düzenleyeceği toplantıya ev sahipliği yapacak. Toplantıya Balıkesir, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Manisa illerinin sorumlularını yanı sıra AK Parti Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, AK Parti milletvekilleri Yaşar Bostancı, Şamil Tayyar'ın aralarında bulunduğu 400 partili katılacak.
AK Partililer, Pazar günü ise 44. İl Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirecek. Toplantıya Bakan Yıldırım ve AK Parti İzmir Milletvekilleri katılacak. AK Parti İzmir İl Başkanı Cihat Akay, "Bir dakikamızı bile boş geçirmiyoruz. Teşkilat çalışmalarımız çok yoğun geçiyor. AK Parti teşkilatına durmak yok. Çalışmalarımızı sürekli gözden geçiriyoruz" dedi.
Diyarbakır'a gezi düzenleyen CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na destek veren Akay, "Takdire şayan bir hareket. Kendisini bu anlamda destekliyoruz. Güzel olan her şeyi alkışlıyoruz. Hayırlı işleri her zaman destekliyoruz. Kocaoğlu ile beraber belediye başkanları da çözüm sürecini destekliyor. Verilen mesajlar çok güzel" dedi.(Onur Çakır/Yeni Asır)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.