Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir milletvekillerinden Kılıçdaroğlu'na teşekkür ziyareti

AK Parti İzmir milletvekillerinden Kılıçdaroğlu'na teşekkür ziyareti

AK Parti İzmir Milletvekilleri, TBMM'de CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Vekiller 15 Temmuz'da darbe girişimine karşı duruşu ve süreçte demokrasiye desteğinden dolayı Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti. AK Partili milletvekillerinden Kılıçdaroğlu'na teşekkür ziyareti

  • Ege Postası
  • 04.08.2016 - 12:03

EGE POSTASI - AK Parti İzmir Milletvekilleri, Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar'ın öncülüğünde CHP Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

TBMM'de Kılıçdaroğlu'nun makam odasında gerçekleşen buluşmada AK Partili vekiller Nükhet Hotar, İbrahim Turhan, Hamza Dağ, Kerem Ali Sürekli, Atilla Kaya, Hüseyin Kocabıyık ve Necip Kalkan hazır bulundu.

Yaklaşık 45 dakika süren görüşmede 15 Temmuz gecesi değerlendirildi.  AK Partili vekiller, 15 Temmuz'da darbe girişimine karşı duruşu ve süreçte demokrasiye desteğinden dolayı Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.  AK Parti milletvekilleri, Kılıçdaroğlu'na "Dik duruşunuz ve milli iradenin yanında yer almanız nedeniyle sizi kutluyoruz" dedi. Kılıçdaroğlu ile İzmir milletvekilli olan Başbakan Binali Yıldırım ile aralarında oluşan iyi diyalogtan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vekiller, Kılıçdaroğlu'na bu akşam İzmir'de gerçekleşecek Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi'ne katılacaklarını ifade etti. AK Partili vekiller Kılıçdaroğlu'nu pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Yenikapı'da gerçekleşecek ve 'demokrasi nöbeti'nin finali olacak mitinge davet ettiler.

Görüşmede Kılıçdaroğlu ve vekiller siyasetin hızlı bir şekilde normalleşmesi için çaba harcama noktasında fikir birliğine vardılar.

Vekiller Kılıçdaroğlu'na Paşabahçe'den özel tasarım üç kulplu vazo hediye etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.