Dolar 34,1249
%-0.03
Euro 38,1176
%0.53
Altın 2.911,340
%0.9
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Karşıyaka’dan Durak’a hizmet eleştirisi

AK Parti Karşıyaka’dan Durak’a hizmet eleştirisi

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Hakan Düzovalılar, Belediye Başkanı Cevat Durak’ın, Karşıyaka’yı sadece Mavişehir, Atakent, Bostanlı ve Yalı’dan ibaret saydığını ileri sürerek, Durak’ın fikirlerinin elitist zihniyete yönelik üretilen fikirler olduğunu savundu.

  • Ege Postası
  • 29.01.2013 - 20:30
İZMİR - AK Parti Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı Yerel Yönetimler Başkanı Hakan Düzovalılar, Belediye Başkanı Cevat Durak’ın, Karşıyaka’yı sadece Mavişehir, Atakent, Bostanlı ve Yalı’dan ibaret saydığını ileri sürerek, Durak’ın fikirlerinin elitist zihniyete yönelik üretilen fikirler olduğunu savundu.Düzovalılar, teşkilatıyla birlikte gerçekleştirdiği Şemikler Mahallesi ziyareti sırasında, geçtiğimiz hafta etkili olan yağmurun ardından mahallenin sular altında kaldığını, bölgedeki halkın son derece mağdur olduğunu söyledi. Düzovalılar, “Alt geçit sorunu yüzünden canından bezmiş olan, Karşıyaka’nın üvey evladı Şemikler halkıyla birlikte sokaklardaydık. Sokaktaydık çünkü Şemikler’de özellikle 6304 ve 6305 sokaktaki evlere giriş çıkış yapmak olanaksızdı. Tüm mahalle sular altında kalmış, insanlar üst katlardaki komşularına taşınmış ve eşyalarını kurtarma derdine düşmüşlerdi. 2 ayrı sokağın, evlerin ve iş yerlerinin tamamen sular altında kalması, Karşıyaka Belediyesi’nin sorumluluk hissetmesine sebep olmamış olacak ki olay yerine gittiğimizde sokaklarda çaresizce bekleyen halk ve sular altında kalmış sokaklardan başka hiçbir şey yoktu. Vatandaşlarımızın tedirginlikleri yüzlerinden okunuyordu” dedi.

Düzovalılar, Düzovalılar, açıklamasının devamında şu ifadelerde bulundu:
“Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Cevat Durak; her ortamda Karşıyaka’yı ‘Kültür ve sanat üssü’ haline getirmenin birinci amacı olduğunu vurguluyor. Çünkü Sayın Durak Karşıyaka’yı Mavişehir, Atakent, Bostanlı ve Yalı’dan ibaret sanıyor. Elitist zihniyetin ürettiği fikirler de sadece Karşıyaka’nın elit kesimine hitap etmekten öteye gidemiyor. Sayın Durak’ın ürettiği fotoğrav evi, doğa Müzesi, eski Belediye Araçları Müzesi ve Eski Telefon Müzesi gibi projelerle ; altyapı sorunu olan Cumhuriyet mahallesi, İnönü mahallesi, Şemikler mahallesi gibi yerlerde oturan Karşıyakalılarla resmen alay ediliyor. ‘Ekmek bulamıyorlarsa Pasta yesinler’ mantığıyla hareket eden Durak, Şemikler’de tabutunu Cami’ye taşıyamayan vatandaşa ‘Gel Tay Park’ta cüce keçi ve Kamerun Koyunu sev’, evlerini su basan vatandaşa da gel opera izle diyor. Sosyal Belediyecilik sözünü ağzından düşürmeyen Sayın Cevat Durak’ı , zikrettiği bu sözün ne anlama geldiğini araştırmaya ve gereğini yapmaya davet ediyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.