Dolar 34,1249
%-0.03
Euro 38,1176
%0.53
Altın 2.911,340
%0.9
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘Cebim Para Görecek ‘ projesi hayata geçti

‘Cebim Para Görecek ‘ projesi hayata geçti

CHP Parti Okulu eğitimine katılan Gülşah Ölmez, M. Fethi Kahyaoğlu, Selime Tüfenk, Sıdıka Vangöl, Tülay Özmakinacı Gaziemir’li beş üretici kadının emeği ile erişte makarnaları ürettiler. “Cebim para görecek” projesi ilk uygulanan gerçek proje oldu

  • Ege Postası
  • 29.01.2013 - 16:17
İZMİR -CHP Parti Okulu Temel Üye Eğitimine katılan CHP Gaziemir İlçe üyeleri sosyal projelerini uygulamaya ve hayata geçirmeye başladılar. CHP Parti Okulu eğitimine katılan Gülşah Ölmez, M. Fethi Kahyaoğlu, Selime Tüfenk, Sıdıka Vangöl, Tülay Özmakinacı Gaziemir’li beş üretici kadının emeği ile erişte makarnaları ürettiler. “Cebim para görecek” projesi ilk uygulanan gerçek proje oldu.

İl Genel Meclis Üyesi Ziraat Yüksek Müh. Yusuf Vangöl tarafından üretici kadınlara hijyen konusunda bilgi verilmesi ve sunum yapılması ile erişte makarna yapımı anlatıldı. Uygulamalı olarak makarna yapımını öğrenen üretici kadınlar kurutulup, paketlenen erişte makarnaları satışa sundular. CHP Gaziemir İlçe’de satışa sunulan erişte makarnalar hemen tükendi. Üretici kadınlar ile tüketicileri buluşturan “Cebim para görecek Projesi” kadınların bütçelerine katkı sağlamaları, kadınların aile ekonomilerini güçlendirebilmeleri için bir araç oldu. CHP Gaziemir İlçe’de eğitime katılan diğer üyelerde sosyal proje üretmeye devam ediyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.