Dolar 34,1519
%0.16
Euro 38,0483
%-0.12
Altın 2.884,180
%0.32
Bist-100 9.925,00
%0.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti MKYK Üyesi Bağlı'dan Başkan Genç'e tebrik

AK Parti MKYK Üyesi Bağlı'dan Başkan Genç'e tebrik

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Samsun’un Canik ilçesindeki hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Osman Genç’i tebrik etti.Başkan Genç’in misafiri olan AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı,...

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 16:34
AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Samsun’un Canik ilçesindeki hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Osman Genç’i tebrik etti.

Başkan Genç’in misafiri olan AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı, belediyenin yeni hizmet binası bahçesinde kurulan iftar programında vatandaşlara yemek dağıttı. Ardından belediyenin çalışmalarını değerlendiren Prof. Dr. Bağlı, "Canik Belediye Başkanımız Osman Genç sadece rutin belediye hizmetleriyle sınırlı kalmayarak, belediye olarak eğitim, kültür-sanat, spor alanlarında da önemli yatırımlar gerçekleştirdi. Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşümüne imza attı. Bunun yanında ilçeye belediye olarak çoğu ilde olmayacak şekilde büyük yatırımlar çekti. Başkanımız bizim her zaman yüzümüzü güldürmüş, göğsümüzü kabartmıştır." diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti hükümeti Türkiye'yi büyütürken, kendilerinin de Canik'te şehrin ve ülkenin gelişimine katkıda bulunduklarını ifade eden Başkan Osman Genç, "Hükümetimiz sağlık, ekonomi, turizm, eğitim, kültür, sosyal alanlarda birçok yeniliğe ve gelişime imza atarken, biz de Canik'te her alanda yaptığımız yatırımlarla Başbakanımızın Türkiye'yi büyütme hedefine katkıda bulunuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

YENİ HİZMET BİNASI ÇOK FARKLI

Başkan Osman Genç, daha sonra AK Parti MKYK Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı'ya yeni hizmet binasını gezdirdi ve uygulamaya konulan yeni teknolojik sistem ve yeni birimler hakkında bilgi verdi. Elektronik Belge Yönetim Sistemi sayesinde vatandaşların internetin olduğu her yerden belediyeye gelmelerine gerek kalmadan işlerini halledebileceğine işaret eden Başkan Genç, Türkiye'de ilk kez mucit çocuklar, aileler, engelli vatandaşlar için birimler kurduklarını ifade etti. Genç, Bağlı'ya Bandırma Vapuru'nun maketi ile 'Tarih Boyunca Karadeniz Ticareti ve Canik' kitabını hediye etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.