Dolar 34,1234
%0.04
Euro 38,1428
%-0.06
Altın 2.915,240
%0.02
Bist-100 9.902,00
%-1.27

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti ''Neden girmediniz''' diye soracak

AK Parti ''Neden girmediniz''' diye soracak

Karşıyaka Belediyesi 2012 yılı faaliyet raporunun okunup oylandığı meclise AK Partili meclis üyeleri Bayram Talay, Ekrem Sarıgöl, ve Hasan Söyler’in katılmaması partiyi harekete geçirdi. İl Danışma Kurulu Toplantılarında da devamsızlık gösteren meclis üyeleri hakkında İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli birebir görüşmeler sonrası dosya hazırlayacak.

  • Ege Postası
  • 08.04.2013 - 17:50
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Karşıyaka Belediyesi Nisan ayı ikinci meclis oturumuna, AK Parti mecliste temsil edilmeden damga vurmuştu. 2012 yılı faaliyet raporunun okunup oylandığı meclise AK Partili meclis üyeleri Bayram Talay, Ekrem Sarıgöl, ve Hasan Söyler’in katılmaması dikkat çekerken CHP cephesinde toplantıda AK Partili meclis üyelerinin olmayışına tepki gelmişti. Karşıyaka CHP Grup Başkanvekili Necat Yılmaz, AK Parti’den hiçbir temsilcinin olmamasını, “Faaliyet raporu görüşülüyor AK Partili meclis üyeleri yok, ilçe başkanları yok.Çıkıp sonra bizi eleştiriyorlar. Eleştirebilmeniz için öncelikle meclisi takip etmeniz gerek” diyerek eleştirmişti.

İL’DEN YAZI ÇAKAR’DAN TELEFON

Faaliyet raporunun okunup oylandığı meclis toplantısına katılmayan AK Parti Meclis Üyeleri hakkında hem İl başkanlığı hem de Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kenan Çakar harekete geçti.

RAPOR İSTEDİ

Toplantıya katılmayan üç meclis üyelesi hakkında tolerans göstermelerinin mümkün olmadığını söyleyen Çakar, “ İlçe Başkanımızı aradım. Konu hakkında ayrıntılı bir rapor istedim” dedi.

İL DANIŞMAYA DA KATILMIYORLAR

Bu arada İl Başkanlığı da Karşıyaka AK Parti İlçe Teşkilatı’na geçtiğimiz gün gönderdiği yazı ile İl Danışma Kurulu toplantılarında bir çok defa devamsızlık gösteren Talay, Sarıgöl ve Söyler hakkında durum raporu istedi.

SÜREKLİ BİREBİR GÖRÜŞECEK

Hem faaliyet raporunun görüşüldüğü toplantıya katılmamaları hem de il danışma kurulu toplantılarında devamsızlık göstermeleri nedeniyle çift yönlü dosya hazırlayacak olan İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli bu hafta içinde üç meclis üyesiyle de ilçe binasında bire bir görüşme yapacak. İlçe Başkanı Sürekli, Talay, Sarıgöl ve Söyler’in partinin ilçedeki etkinliklerine de katılmada devam sorunu yaşayan meclis üyelerine yerel seçimlere kısa bir zaman kaldığını hatırlatacak dikkatli olmalarını isteyecek. Sürekli’nin Talay, Sarıgöl ve Söyler’in partinin ilçedeki etkinliklerine katılmadığını da rapor edeceği öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.