Dolar 34,1378
%0.08
Euro 38,0671
%-0.26
Altın 2.917,080
%0.09
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Bayraklı'da yaprak dökümü devam ediyor

AK Parti Bayraklı'da yaprak dökümü devam ediyor

AK Parti Bayraklı'da Seyitler yönetiminde Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Nuri Üstün, 70 arkadaşıyla birlikte istifa eti. Üstün yaptığı açıklamada, "görevden alınmamızın sorumluları Aydın Şengül, Ömer Cihat Akay, Erol Kaya ve yandaşlarıdır. Onların planlarını bozacak tek insan Erdal seyitler'di, bu da onların işine gelmedi" ifadelerine yer verdi

  • Ege Postası
  • 08.04.2013 - 10:38
EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- AK Parti Bayraklı'da görevden alına Seyitler yönetiminin isyanı bitmiyor. Teşkilatlardan Sorumlu Eski İlçe Başkan Yardımcısı Nuri Üstün 70 arkadaşıyla birlikte partiden istifa etti. İstifalar ilçenin 171 nolu karar toplantısında gündeme alınacak. İstifa sonrası yaptığı açıklamada çok sert ifadeler kullanan Nuri Üstün, yaşanan sürecin sorumlusu olarak Aydın Şengül, Ömer Cihat Akay ve Erol Kaya'yı gösterdi.

DELEGE OLAMAMIŞ İSİMLER YÖNETİCİ OLDU
Üstün yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi.
"Bugün 70 tane parti üyesi ile istifamı ilçe başkanlığına sundum. Görevden alındığımız 13 şubat tarihinden itibaren delegasyonda ve mahalle çalışmalarımızda bizlere desteklerini eksik etmeyen parti üyelerimizin ve yaptığımız çalışmalar neticesinde farklı partilerden ak partiye geçen üyelerimizin görevden alınma süreci içerisinde yoğun bir şekilde neden görevden alındın sorusuna muhatap oldum kendileri istifa edeceklerini ancak yaptığımız istişareler sonucunda yeni yönetimin oluşmasını beklemelerini söyledim. Ancak yeni yönetim oluştuktan sonra bu tepki daha da arttı. Daha önce delege olamamış kongrede liste kaybeden isimlerin yönetici olması üyelerimiz arasında tepkiye neden oldu ve ben de aynı düşüncelere sahip olduğum kanısına varıp üyelerimizle birlikte istifa etme kararı aldım.



PARTİ İÇİ DEMOKRASİ YOK SAYILDI
Bu süreçte AK Parti üyelerinin seçtiği delegenin iradesine önem verilmedi en önemlisi de millet iradesi hiçe sayıldı ve parti içi demokrasi yok sayıldı . Görevden alınmamızın sorumluları Aydın Şengül, Ömer Cihat Akay, Erol Kaya ve yandaşlarıdır. Onların planlarını bozacak tek insan Erdal seyitler'di, bu da onların işine gelmedi. Genel Merkezden koordinatör olarak gönderilen Erol Kaya daha Bayraklı'ya adım atmadan il binasında raporu hazırlayıp ardından 24 saat geçmeden ilçe başkanı ve yönetimin istifasını İstemiştir bu çok manidar bir durumdur.

BU PARTİNİN SADECE TABELASINDA ADALET VAR!
Şimdi yeni ilçe başkanına bakıyorsunuz, 2007 milletvekili seçimlerinde sıralamasını beğenmediği için 'bu partinin sadece tabelasında adalet var' diyerek basın önünde açıklama yapıyor sonra il genel meclis üyesi bugün de ilçe başkanı oluyor, Bir başka kişi de belediye başkan adayı gösterilmedi diye partiye kızıp il binasına yürüyüş yapıyor, o da ilçe başkanı olmuş, il genel meclis üyesi olmuş. Yönetime bakıyorsunuz kongre salonuna oy kullanmaya gözaltında olduğu için gelemeyen insan ilçe yöneticisi, başkan yardımcısı oluyor. Erdal Seyitler'in yönetiminde görev almış hiç bir çalışmaya katılmamış ve millet vekilinin katılacağı programı sabote etmiş İnsanı ilçe sekreteri,fitne dedikodu iftiradan başka tek bir çalışması olmayan insanı yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısının yanına başkan yardımcısı olarak atıyorsunuz.

AHBAP ÇAVUŞ İLİŞKİLERİ DEVAM EDİYOR
Bu kabul edilebilir bir durum değildir bu yönetim 2009 yerel seçimlerde olduğu gibi 2014 yerel seçimlerindede meclis üyesi sıralamasının ahbap çavuş ilişkisinden öteye gitmeyeceğinin göstergesidir. Benim bu partide inandığım değerler uğruna çalışma yapabilecek bir durumum artık söz konusu değildir. Gece gündüz çalışan insanları görevden aldır, sonra basına çık 'Seyitlerle siyaset yapmak isteyen buyursun yapsın' diyerek kendi teşkilatını ötekileştir.

BAYRAKLI'YA HİZMET EDECEK KADROLARI İŞ BAŞINA GETİRECEĞİZ
Sonra 3.5 yıl AK Parti'de siyaset yapmama cezası ver. Bizler taban olarak Bayraklı'ya hizmet etme sevdamız bitmemiştir mademki siyaset bir hizmet kapısı ise bizler Bayraklı'ya hizmet edecek kadroları iş başına getirmek için mücadelemizi sürdüreceğiz.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.