Dolar 34,1659
%0.17
Euro 38,0787
%-0.23
Altın 2.924,040
%0.32
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bekçi Celal Buca'da siyasete ısınma turları atıyor

Bekçi Celal Buca'da siyasete ısınma turları atıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu (Bekçi Celal) kendisine ait facebook sitesinden Buca’dan meclis üyesi adayı olduğunu açıkladı

  • Ege Postası
  • 06.04.2013 - 12:01
HABER SERVİSİ- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun en küçük kardeşi Celal Kılıçdaroğlu’nun  Gaziemir'de Seydi Baba Türbesi ve Rekreasyon Projesi'nde 850 TL maaşla bekçilik yapmasının  ortaya çıkması İzmir gündemine bomba gibi düşmüştü.

FACEBOOK'TAN AÇIKLADI
İzmir’de Kamuoyu’nda  uzun meşgul eden Celal Kılıçdaroğlu yaşanan tartışmaların ardından  İzmir’i kısa bir süre terk etmek zorunda kalmıştı.  Daha sonra CHP Buca İlçe seçiminde ortaya çıkan  Celal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’de ne yapacağı merakla beklenirken, bekçi Celal kendisine ait Facebook sitesinden  “Buca’da Mustafa Kemal Mahallesinde Gediz bölgesi meclis üyeliğimi açıklıyorum Allah nasip ederse canlar...” sözleri ile  Buca’dan meclis üyesi adayı olduğunu açıkladı.

GÜL İLE SAMİMİ

CHP Buca ilçe Başkanı Bekdaş Gül ile arasından yakın bir dostluğu olan Celal Kılıçdaroğlu’nun Buca’dan aday olması İzmir’de yeni bir tartışma konusu olacak gibi görünüyor….


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.