Dolar 34,1554
%0.14
Euro 38,0681
%-0.26
Altın 2.922,060
%0.26
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP İzmir kurucu liderini andı

MHP İzmir kurucu liderini andı

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı, düzenlediği bir dizi etkinlikle vefatının yıldönümünde MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'i andı.

  • Ege Postası
  • 05.04.2013 - 13:12
İZMİR-  Vefatının 16. yıldönümünde MHP’nin merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş için bir dizi anma etkinliği düzenleyen MHP İzmir İl Teşkilatı, sabah saatlerinde lokma döktürdü. İl Başkanlığı önünde düzenlenen lokma hayrına il yöneticileri, MHP Konak İlçe Başkanı Fikri Atılbaz, kadın kolları üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Merhum Alparslan Türkeş için duaların okunduğu etkinlikte lokma dağıtımını il yöneticileri yaptı.

Akşam saatlerinde ise MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın katılımıyla Hisar Camii’nde Mevlid-i Şerif okutuldu, lokma ve pilav dağıtıldı. Tüm ilçe teşkilatları ve partililerin hazır bulunduğu mevlide çok sayıda vatandaş da katıldı.

“İçinde yaşadığımız günler Başbuğ’u haklı çıkarmıştır”

Vatandaşlara lokma dağıtımı da yapan Başkan Karataş yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi: “İçinde yaşadığımız sıkıntılı günler, bir kez daha merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’in, Türk milliyetçilerine gösterdiği istikametin ne kadar doğru ve isabetli olduğunu göstermiştir. Bugün burada toplanan, dualarıyla eşlik eden kalabalık da bunun bir kanıtıdır. Türk dünyasının Başbuğ’u Alparslan Türkeş’i rahmetle anıyor, bıraktığı büyük mirasın, Türkiye’yi aydınlattığına ve Türk Milleti’nin önündeki engelleri bir bir yıkacağına inanıyoruz. Kabri nur, mekanı cennet olsun.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.