Dolar 34,1581
%0.14
Euro 38,0417
%-0.33
Altın 2.921,380
%0.23
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Çiğli, istifanın ardından tempo arttırdı

AK Parti Çiğli, istifanın ardından tempo arttırdı

Emine Belge'nin partiden ayrılışını "Gemi içerden su alırsa batar. Bu yüzden şuna inanıyorum; bazı ayrılıklar daha hayırlıdır” sözleriyle değerlendiren AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, İlçe Yürütme Kurulu toplantısında "Alah'ım bizi mahcup etme diyerek başlamıştım, yine aynı sözleri tekrarlıyorum" diye konuştu

  • Ege Postası
  • 04.04.2013 - 09:55
İZMİR- Ak Parti Çiğli ilçe başkanı Adnan Yılmaz, yeni ilçe binasında gerçekleştirilen ilk Yürütme Kurulu toplantısında üyelerle bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları verdi. Sözlerine yeni parti binasının tadilat ve taşınma sürecinde emeği geçenlere teşekkür ederek başlayan Yılmaz; “Bir yıl öncesinde böyle bir yapıyı hayal bile edemiyorduk. Fakat gerekli çalışmaları yaparak Ak Parti'ye yakışır modern binamızı partiye kazandırdık. Teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Daha sonra, Pazar günü gerçekleştirilen Ak Parti İzmir İl Danışma Meclisi toplantısı hakkında bilgilendirme yaparak, milletvekillerinin ve İl Başkanı'nın mesajlarını teşkilat üyelerine aktardı.

BAZI AYRILIKLAR DAHA DA GÜÇLENDİRİR
Ak Parti'den istifa ettikten sonra adı CHP ile anılan meclis üyesi Emine belge konusuna da değinen Yılmaz, “Emine Belge 6 aydır partimize adım atmadı. Hiçbir çağrımıza olumlu karşılık vermedi. İl ve İlçe yönetimlerimizin düzenlediği hiçbir toplantıya katılmadı. Ben görevini yapmayan herkese görevini neden yapmadığını sormak zorundayım. Halka hizmet etme noktasında gerçekten bizlerle beraber yürüyebileceklerle yolumuza devam edeceğiz. Gemi içerden su alırsa batar. Bu yüzden şuna inanıyorum; bazı ayrılıklar daha hayırlıdır.”

YA TARİH YAZACAĞIZ YA DA TARİH OLACAĞIZ
Toplantıda yürütme kurulu üyelerinden tek tek söz isteyen Adnan Yılmaz: “Burada bulunan herkesten söz istiyorum. Bu yolda sonuna kadar hep beraber yürümeye var mısınız'” diye sordu. Bütün üyelerden destek sözünü aldıktan sonra sözlerine şöyle devam etti: “Bir buçuk yıl önce göreve geldiğimde ilk cümlem “Allahım bizi mahcup etme” olmuştu. Bugün burada da aynısını tekrarlıyorum. Hep beraber bir yola çıktık. Bu yol çetin bir yol. Başbakanımızın dediği gibi ya tarih yazacağız ya da tarih olacağız. Eğer gerektiği gibi çalışırsak ben Çiğli'de tarih yazacağımıza inanıyorum. Gençlik Kollarımız yönetimini oluşturdu ve çalışmalarına başladı. İnşallah Kadın Kolları yönetimi de bu ay içinde oluşacak ve faliyetlere başlayacak. Ondan sonra üç koldan sahaya inerek var gücümüzle çalışacağız. İnanıyorum ki tüm bu çabaların ardından 30 Mart sabahı Çiğlimiz Ak Belediyecilik ile tanışmış olacak ve hak ettiği hizmetleri almaya başlayacak.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.