Dolar 34,1176
%-0.04
Euro 38,0824
%0.16
Altın 2.913,860
%-0.02
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ali Engin, CHP'li belediye başkanlarına kol kanat gerdi

Ali Engin, CHP'li belediye başkanlarına kol kanat gerdi

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin yerel seçimler öncesi partililere seslendi. Herkesin aday olabileceğini ancak hiç kimsenin belediye başkanlarını hırpalamasına göz yummayacağını vurgulayan Engin, "partiyi yıpratanların gözünün yaşına bakmam" mesajı verdi

  • Ege Postası
  • 03.04.2013 - 15:43
EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin yaklaşan yerel seçimler öncesi parti tabanına çarpıcı mesajlar verdi. "Ben il başkanı olarak hep söylüyorum . Herkes aday olabilir ilçe başkanlarımızda başka arkadaşlarımızda ama hiçbir şekilde belediye başkanlarımızı yıpratan , hırpalayan bir şeye müsaade etmeyeceğim. Önümüzdeki günlerde zaten göreceksiniz bunula ilgili bir yönetim kurulu kararı da alacağız kesinlikle buna müsaade etmeyeceğiz" vurgusu yapan Ali Engin " gerekirse , her şeyi açıklayan partimiz daha adaylık takimi açıklamazken böyle şeyleri partinin gözü önünde Belediye Başkanlarımız ilgili ileri geri konuşmanın ne partiye , ne kendilerine , ne de kentimize yaralı olacağına inanıyorum buna asla müsaade edemeyiz" diye konuştu.

CEVAT DURAK'LA İLGİLİ MESAJI
Cevat Durak'ın hizmetlerini övmesiyle ilgili gelişmeleri değerlendiren Ali Engin "Cevat Durak’la ilgili geldigimden beri yaptığı dogru işlerle ilgili şey yapıyorum yani bunun aksini söylemeniz mümkün değil. İl Başkanlıgı koltugunda oturan bir insanın bütün belediye başkanlarının yaptıgı doğru işlere sahip cıkması lazım . Yani bu kim olursa olsun ben olurum başka arkadaşımız olur bunu böyle yapmaya devam edicegim seçime kadar" dedi.

KENDİ KAFASINA GÖRE ANKET YAPTIRANLAR
İzmir kamuoyunda sık sık gündeme gelen ve kimin tarafından nasıl yapıldığı belli olmayan kamuoyu anketleri olduğunu da hatırlatan Ali Engin "her seçinden önce bunlar yapılır ama inanın bu adaylıkla ilgili partimizin çok net kuralları var anket diyor eğilim yoklaması diyor Genel Başkanımız ve Partimiz Yönetimi bunu hiçbir şekilde şansa bırakmaz. En fazla oyu kiminle alacaksak aday o olacaktır. Yani bunlar konuşulucaktır ama ben bunu yapan arkadaşlara da yararı olucağına inanmıyorım dikkatli olmaları lazım" sözleriyle uyarıda bulundu.

PARTİYİ YIPRATANLARIN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMAM
Parti tabanına seslenen Ali Engin " her şeyin üstünde hepimizin hepimizin siyaset geleceğinin, çıkarlarının , kariyer planlamasının üstünde, bize güvenen yurttaşlarımızın beklediklerini hiçbir şeklide feda edemeyiz ben de il başkanı olarak kesinlikle buna müsaade etmem . Partiyi yıpratanların gözünün yaşına bakmam. Belediye başkanlarımızı , partiyi yıpratan hiç kimseye fırsat vermeyeceğim bunun böyle bilinmesini istiyorum" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.