Dolar 34,1259
%0.05
Euro 38,0374
%-0.34
Altın 2.908,040
%-0.22
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Zayıfoğlu Tatı'yla köprüleri attı

Zayıfoğlu Tatı'yla köprüleri attı

Buca Belediyesi Encümen seçiminde bağımsız olmasına rağmen diğer bütün adaylardan fazla oy alan Rıza Zayıfoğlu, Başkan Tatı için "Şeytanla bile aynı partide siyaset yaparım, Başkan Tatı'yla asla' diyerek aradaki köprüleri tamamen attığını gözler önüne serdi

  • Ege Postası
  • 03.04.2013 - 14:03
BÜNYAMİN DOBRUCALI/ HABER SERVİSİ- Buca siyasetinde tansiyon hiç düşmüyor. CHP içinde Tatı'yla ters düşen ardından yoluna Bağımsız olarak devam eden Rıza Zayıfoğlu, pazartesi yapılan Buca meclisinde 22 oyla Encümen üyeliğine seçilmeyi başarmıştı. "Bana hem AK Parti'liler hem de CHP'liler oy verdi. Siyasi ayak oyunları olmasaydı ben daha fazla oy alırdım. Bu 30 yıllık dik duruşun bir sonucu" sözleriyle kendine olan güvenini dile getiren Rıza Zayıfoğlu, Encümen seçimi sonrası Başkan Tatı'yla ilişkilerini düzeltir yönündeki görüşlere çok sert tepki gösterdi.

ŞEYTAN'LA OLUR, TATI'YLA OLMAZ
"Şeytanla bile aynı partide siyaset yaparım, bundan sonra Başkan Tatı'yla asla" sözleriyle kararlılığını vurgulayan Zayıfoğlu, "ben rüzgar gülü değilim, fırıldak değilim, ben bir onur savaşı veriyorum, Buca'nın daha iyi yönetilmesi için mücadele ediyorum" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.