Dolar 34,1585
%0.07
Euro 38,2190
%-0.07
Altın 2.935,460
%0.07
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Uçar,’’Seçim sandıkta kazanılır’’

Uçar,’’Seçim sandıkta kazanılır’’

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kadir Uçar, sandık bazlı çalışmalarına hız verdi. Teşkilat olarak sık- sık sandık bazlı çalışmalar için ev toplantıları yaptıklarını belirten Uçar, ‘’İlçe Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik kolları, teşkilat olarak şuan en çok önemsediğimiz çalışma sandık bazlı çalışmadır. Planlı olarak raporlandırarak sonuçları takip ediyorum’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 02.04.2013 - 15:41
İZMİR-  AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı sandık bazlı çalışmalarına hız verdi. İlçe Başkanı Kadir Uçar, kendi sandığı ile ilgili belirli aralıklarla seçmenleri ile toplantı düzenliyor.

Karabağlar’da 1169 tane sandık olduğunu ve Kendilerinin 1551 nolu sandıkta oy kullanacağını belirten Uçar, konuşmalarına şu şekilde devam etti: Seçim sandıkta kazanılır. Bizim bu sandıklardan başarılı çıkmamız gerekiyor. Her bir oy değerlidir. Karabağlar’da bu güne kadar alamadığımız belediye hizmetlerini almak istiyor muyu? Görüyorsunuz Karabağlar Konak’tan çıkıp sadece tabela değiştirdi. Fakat hiçbir şey değişmedi. Hala sokaklarda köpekler dolaşıyor. Çöpler alınmıyor. Parklara çocuklarımızı çıkaramıyoruz. Asvalt çalışmaları yapılmıyor. Esnaflar vergilerin yüksekliğinden ve ruhsat almamaktan şikayetçi Karabağlar’da bu zihniyetin değişmesi gerekiyor. Bu hizmet üretemeyen zihniyetin değişmesi için Belediye Başkanın ve ekibinin gitmesi gerekir. Bu nedenle sandıktan AK Partinin çıkması gerekir. Her sandıkta kaç kişi AK Parti üyesi var. Bu sayıyı artırmamız için Öncelikle biz sandığımızda mevcut üyelerimizle toplantı yapıyoruz.

Uçar kendi sandığındaki üyelerine hedefler verdi. Haftaya tekrar toplandıklarında toplantıya katılan kişilerden en az kişi üye yapmalarını istedi

Uçar, ‘’Üye sayımız, CHP’yi üçe katladı’’


Karabağlar ilçesinde genel durum değerlendirmesi yapan Uçar sözlerine söyle devam etti:

Karabağlar’da 2011 seçimlerinde AK Parti 123 bin 238 oy aldı. Yüzde 42.36, CHP 113 bin 167 yüzde 38.39 ortalaması İle AK Parti CHP’ ye karşı yüzde 4 artış gerçekleştirdi. Fakat yerel seçimlerde biz ikinci patiydik. MHP’nin ise yüzde 10 civarında kemikleşmiş oyu var.

Yerel seçimler, genel seçimlere ışık tutuyor. Yerel seçimlerde oylar adaylara göre düşebiliyor. Belediye Başkan adayı, Büyükşehir Belediye Başkan adayı, belediye meclis üyesi adaylarımız çok önemli ancak bizim de burada seçmene ulaşıp, kendimizi icraatlarımızı ve yapacaklarımızı iyi anlatmamız gerekiyor. AK Parti Karabağlar’da CHP üyelerini 3’e katlamış durumda İzmir genelinde 2’e katlamış durumda, Karabağlada dün itibariyle üye sayımız 38 bin 230 her geçen gün artıyor. Bizim hedefimiz 30 Nisan tarihinde 40 bin kişiye ulaşmak. Karabağlar 500 bin nüfuslu bir ilçe, yaklaşık 340 bin seçmeni var. Amacımız üye sayımızı artırmaktan çok seçmene AK Parti’nin yaptıklarını ve yapacaklarını anlatarak vatandaşımızın gönlüne girmek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.