Dolar 34,1808
%0.13
Euro 38,2233
%-0.06
Altın 2.936,950
%0.12
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı'da yaprak dökümü devam ediyor

Bayraklı'da yaprak dökümü devam ediyor

Seyitler dönemi yöneticilerinden Mehmet Yeniyıl AK Parti Bayraklı'nın yeni yönetimini topa tuttu. 63 kişinin istifasını İlçe sekreterliğine teslim ettiğini vurgulayan Yeniyıl “ “Beraber yürüdük bu yollarda” dediler ama, beraber yürüdük evet ancak ıslanan biz olduk şemsiyenin altında giden onlar. Ama bundan sonra Allahın izni ile ıslanmadan gideceğiz. Biz Erdal Seyitler grubu olarak hala biriz. Bundan sonra hangi partide karar alırsak o partinin arkasında devam edeceğiz” dedi

  • Ege Postası
  • 01.04.2013 - 14:41
EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- AK Parti Bayraklı'da siyaset kazanı kaynamaya devam ediyor. Genel Merkez'in kararıyla görevden el çektirilen Erdal Seyitler ve ekibiyle yeni yönetim arasında tansiyon yükselmeye başladı. Seyitler dönemi İlçe yönetiminde yer alan Mehmet Yeniyıl, sürece tepki gösteren 63 kişinin istifasını AK Parti Bayraklı İlçe sekreterliğine teslim etti.

TOPLU GELME OLUYOR, TOPLU GİTME NEDEN OLMASIN'
Ege Postası'na açıklamalarda bulunan Mehmet Yeniyıl “Bugün gittim istifaları verdim. Sekretere verdim. Hatta sekreter bana dedi ki Ali Aslan Başkanımız diyor ki bunları herkes kendisi getirsin. Ben de dedim ki biz bu üyeleri getirirken 50şer 50 şer 100er 100er getirdik. O zaman kabul oluyor da şimdi neden olmuyo? Burada dedim herkesin TC Kimlik numarası var, telefon numarası var imzası var. Burada eğer bir sahtekarlık düşünülüyorsa dedim gitsin mahkemeye versin avukata versin ben dedim karşısına çıkayım. Ben öyle deyince aldı koydu. Karar imzasını aldım. 63 İmza verdim” dedi. AK Parti'nin hem yönetimdeydim hem de Refik Şevket İnce Mahallesi'nde koordinatörüm. Hem de kuruculardanım” diye hatırlatmada bulunan Mehmet Yeniyıl AK Parti'de son dönemde yaşadıklarına isyan etti. â€¨BOŞUNA KERİZ GİBİ ARABALARLA KOŞTURMUŞUZ!
Yeniyıl “seçilmiş bir insan sandıkla gelir sandıkla gider. Biz seçilerek gelmişiz. Ben kahveye oturduğum zaman arkadaşlar bana diyorlar ki siz ne yaptınız da görevden aldınız. Ben adamlara donuyorum kalıyorum. Hırsızlık mı yaptık, yolsuzluk mu yaptı? Hayır. Gerekçe de veremiyorlar. Bu insanlara ben cevap vermekte zorluk çekiyorum. Ben de dedim arkadaşlarıma bilmiyorum bizde bekliyoruz gerekçeli karar ne çıkacak diye. Yönetimde bir zayıflık var diyor başkan. Yönetimde zayıflık varsa 15 bin üye aldık 35.500 üye de teslim ettik. Bu yönetim zayıftı da bu kadar üyeyi hayali mi yapt? Başarılıydık. Bizim hep kendi içimizden gelen insanlardı” dedi.



ASLAN'IN SAĞ KOLU ŞENGÜL'ÜN ADAMI
AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül'ü hedef gösteren Yeniyıl “bize taş koyan Aydın Şengül oldu. Biz bunu iyi biliyoruz. Zaten şu anda Ali Aslan’ın sağ kolu Aydın Şengül’ün adamı. Osman Sağlam mı birşey dediler ama..  Cihat Akay’ın konuşmasına da tepkiler var. Bayaa büyük tepkiler var. Biz neden boşuna üyelerimizi sandığa götürdü? Bizi seçtiler biz de çalıştık. Biz boşuna keriz gibi arabalarla koşturmuşuz. Ben bu partide 7 -8 sene araba parçaladım. Beni her yerde gösterirler parmakla. Gönüllü koştum para almadım. Ama bu parti bizi bitirdi” diye konuştu.

SEYİTLER NEREYE GİDERSE BİZ DE GİDERİZ
Yeniyıl “Beraber yürüdük bu yollarda” dediler ama, beraber yürüdük evet ancak ıslanan biz olduk şemsiyenin altında giden onlar. Ama bundan sonra Allahın izni ile ıslanmadan gideceğiz. Biz Erdal Seyitler grubu olarak hala biriz. Bundan sonra hangi partide karar alırsak o partinin arkasında devam edeceğiz. Erdal Seyitler başkanımız bunu belirleyecek. Bayraklımız için çalışacağız. Çünkü bir rant var burada. Bunu da herkesin iyi bilmesi lazım. Ben gittiğim her yerde gittiğim her mahallede bunları anlatacağım. Kentsel dönüşüm olayı var. Bu dönüşümde rant sağlamak için birileri bizi diskalifiye etti. Attı bizi. Dediler ki bunlar gecekonduda çalışıyorlar. Orada oturuyorlar, yaşıyorlar. Yarın biz gelirsek bu yönetimi kaldıramazsak bu adamlar bize bu fırsatı vermez dediler. Ben böyle düşünüyorum  ve doğru olan bu. Zaman da bunu gösterecek.  Bayraklıda halkın çıkarlarını sağlamak için biz buradan istifa ettik. Biz diyebilirdik ki affedersin eşeği de getirsen başına biz burada devam ederiz. Ama kusura bakmasın burada doğmamış yetimin hakkı var. Benim anam babam öldü bize bir gece kondu bıraktı. E ben de gecekonduda yaşıyorum.  Bu rantı bunlara yedirtirim. Burada seçimle gelen seçimle gider. Bizi halk seçti. İsmail Sarı'ya fark attık. Ben İsmail Sarı'nın grubundaydım. Bunu da kanıtlayabilirim. Elimde sarı liste ve beyaz liste var. Onun listesinde de varım Erdal Seyitler'in listesinde de varım. Ben şunu söylüyorum bizim için çalışan hizmet eden kim varsa biz onun arkasındayız. Bunu Ali Aslan’da da göremem ben. Ben Ali Aslan’ın da sağ koluydum. Benim telefonum da 24 saat açık. Mahallemde birine bir şey olsa ben hemen arabamla koşuyorum. Parti için oy için olmasa bile Allah Rızası için.  İnsanlara hizmeti seviyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.