Dolar 34,1732
%0.11
Euro 38,2081
%-0.1
Altın 2.934,140
%0.03
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Olaylı Galatasaray- Karşıyaka maçı AK Parti Karşıyaka Teşkilatını karıştırdı

Olaylı Galatasaray- Karşıyaka maçı AK Parti Karşıyaka Teşkilatını karıştırdı

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, Beko Basketbol Ligi’nde önceki gün oynanan Galatasaray Medical Park-Pınar Karşıyaka karşılaşması için yazdığı twitter mesajları nedeniyle Hakan Düzovalılar'ın istifasını istedi. Düzovalılar yine twitter hesabı üzerinden görevinden istifa ettiğini açıkladı

  • Ege Postası
  • 31.03.2013 - 14:11
İZMİR-  Beko Basketbol Ligi'nde önceki gün oynanan Galatasaray Medical Park–Pınar Karşıyaka maçı öncesinde yaşanan olaylar herkesçe maruftur. İstanbul'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda, maç öncesinde bazı kendini bilmez Galatasaray taraftarlarınca Karşıyaka taraftarlarına uygulanan şiddeti kabul edilemez buluyor, nefretle kınıyoruz. Bu tür istenmeyen görüntü ve eylemlerin sporun ruhuna ters olduğu aşikardır. Bu holiganizmin ve spor yapma kültürünü baltalayan tavırların Galatasaray Kulübü'nün yöneticileri tarafından da kınanacağını umut ediyoruz.

Karşıyaka Spor Kulübü bu ülkede bir asırı aşkın süredir faaliyet göstermekte ve birçok spor dalında yarışmaktadır. Semtimizin takımı Karşıyaka sadece semtimizde değil, ülkenin hemen her bölgesinde ve dünyanın birçok ülkesinde de taraftarlara sahiptir. Karşıyaka her yerdedir, Karşıyaka her yerdir. İstanbul'da basketbol takımımızı desteklerken şiddete uğrayan taraftarlarımıza geçmiş olsun diyoruz, kendilerinin her daim yanlarında olduğumuzu da belirtmek istiyoruz. AK Parti Karşıyaka İlçe Teşkilatı olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yeşil-kırmızı renklere olan sevdamızı aşkla sürdüreceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz.

DÜZOVALILAR’IN İSTİFASI İSTENMİŞTİR

Dün, maç öncesinde yaşanan olaylar esnasında, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren arkadaşımız Hakan Düzovalılar'ın sosyal medyadaki kişisel hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda Karşıyaka Kulübü ve taraftarını rencide eden bazı sözler sarf ettiğini üzüntüyle öğrendik. Bu kesinlikle kabul edemeyeceğimiz bir durumdur. Yürekleri Karşıyaka sevdası ile çarpan bizler, ne olursa olsun her zaman kulübümüzün ve taraftarlarımızın yanında saf tutmalıyız. Arkadaşımızın kişisel hesabından yaptığı paylaşımlar elbette kendisini bağlamaktadır. Ancak bu paylaşımları kınayan AK Parti İlçe Teşkilatı'nın da bundan böyle bu arkadaşımızla birlikte çalışması mümkün görünmemektedir. Bu anlamda tarafımızca kendisinin yönetim kurulundan istifası istenmiştir. Basına ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.

DÜZOVALILAR TWİTTER'DAN İSTİFASINI AÇIKLADI
Olaylı Galatasaray Pınar Karşıyaka basket maçı sonrasında attığı Twit'lerle krize neden olan AK Parti Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Düzovalılar, yine twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda Koyu bir galatasaraylı olduğunu hatırlatarak "Partimin bu konuda zarar görmesi beni en çok üzen nokta olmuştur. Başkan Sürekli'ye Galatasaray taraftarı olduğumu belirttim, kendisinin bundan haberi olmadığını söyledi ve istifamı son derece nazik bir şekilde kabul etti" açıklamasında bulundu. 



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.