Dolar 34,1808
%0.13
Euro 38,2233
%-0.06
Altın 2.936,950
%0.12
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de beklenen oldu: Belge CHP'de!

Çiğli'de beklenen oldu: Belge CHP'de!

CHP meclis üyesiyken partiye üyeliği yapılmadığı gerekçesiyle istifa edip AK Parti'ye geçen Emine Belge yaklaşık 1 yıl sonra CHP'ye geri döndü. Geçtiğimiz günlerde AK Parti'den istifa eden Belge'nin CHP'ye üyeliği gerçekleşti. Belge, " Olmam gereken yerdeyim ve mutluyum" dedi.

  • Ege Postası
  • 02.04.2013 - 10:56
SERCAN AVCI/HABER SERVİSi - CHP Çiğli eski İlçe Başkanı Ali Rıza Koçer döneminde partiye kaydedilmediği gerekçesiyle geçtiğimiz yıl CHP'den istifa edip AK Parti’ye geçen Çiğli Meclis Üyesi Emine Belge, geçtiğimiz günlerde AK Parti’de uyum sağlayamadığı gerekçesiyle istifa ettiğini açıklamıştı. Çiğli’de büyük ses getiren istifa sonrası Belge’nin CHP’ye tekrar geri döneceği kulislerde dolanmaya başlamıştı ki iddialar gerçeğe dönüştü. Belge CHP’ye geri döndü.

BELGE:OLMAM GEREKEN YERDEYİM
CHP Çiğli Meclis Üyesi Önder Özdemir’le birlikte ilçe binasına giden Belge’yi İlçe Başkanı Nihat Gültekin ve ilçe yönetimi karşıladı. Belge’nin üyeliği 12. Maddeden( hızlandırılmış üyelik) gerçekleştirildi. Ege Postası’na CHP’ye geri dönüşü ile ilgili bir açıklama yapan Belge, “ Geçmişte yapılmayan üyeliğim yapıldı. Çok mutluyum. Olmam gereken yerdeyim. Bundan sonra yaklaşan yerel seçimlerde CHP için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

YILMAZ SOLAK’I SUÇLAMIŞTI
AK Parti’yle ipleri koparan Çiğli Meclis üyesi Emine Belge’nin istifası İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’ı kızdırmıştı. İstifanın arkasında Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ın parmağı olduğunu iddia eden Yılmaz, “ Belge’nin özel görevli olarak AK Parti’nin içine sokulduğunu” öne sürmüştü.

ESKİ BAŞKANLAR TEPKİ GÖSTERMİŞTİ
Belge’nin Ak Parti’den istifa etmesi ve CHP’ye geçeği yönünde çıkan iddialara karşısında CHP Çiğli’nin eski ilçe başkanları Ayhan Güneş ve Ali Rıza Koçar tepki göstermişti. Eski İlçe Başkanlarından Ayhan Güneş, “Örgütte çok zik zak yapan insanların partide işi yok. Belge’ye CHP’ye dönerse tepki koyarız.” Derken, başkanlığı döneminde Belge’yi üye yapmayan Ali Rıza Koçer ise, “Emine hanımın CHP’li duruşu yok. CHP’nin ilkeli duruşu yok. Etik kuralları yok onu bilirim onu söylerim. Bu neden ile Belge’nin CHP’de işi yok” diyerek tepki göstermişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.