Dolar 34,1808
%0.13
Euro 38,2233
%-0.06
Altın 2.936,950
%0.12
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çözüm sürecine İzmir AK Gençlik'ten destek!

Çözüm sürecine İzmir AK Gençlik'ten destek!

Çözüm sürecine destek olmak isteyen AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Van İl Gençlik Kolları Başkanlığı’yla birlikte doğu-batı arasında köprü kuracak. Mayıs ayının ilk haftasında İzmir’den Van’a otobüsle gidecek olan gençler bir hafta sonrada Van’dan gelecek ekibi ağırlayacak. İl Gençlik Kolu Başkanı Bilal Kırkpınar, " Türkiye’nin en büyük sorununda önemli bir mesafe alındı. Ne yazık ki yılların getirdiği bazı ön yargılar var. Her iki ilin ekibinde de siyasi görüşü ne olursa olsun üniversitede okuyan öğrenciler yer alacak" dedi.

  • Ege Postası
  • 01.04.2013 - 14:39
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir Milletvekili ve Balkan Anadolu Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Rifat Sait’in çözüm sürecine destek vermek amacıyla Urfa, Diyarbakır ve Mardin'e düzenlediği gezinin ardından AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları’da kolları sıvadı. Çözüm sürecine destek olmak isteyen AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Van İl Gençlik Kolları Başkanlığı’yla birlikte doğu-batı arasında köprü kuracak. Mayıs ayının ilk haftasında İzmir’den Van’a otobüsle gidecek olan gençler bir hafta sonrada Van’dan gelecek ekibi ağırlayacak. İzmir’deki tüm üniversitelere duyuru yapacak olan AK Parti İl Gençlik Kolları, her üniversiteden en az 5 kişiyi geziye dahil edecek.

“ÇÖZÜM SÜRECİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ”

Çözüm sürecinde önemli mesafelerin gidildiğini AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanlığı olarak sürece destek koymak istediklerini ifade eden İl Gençlik Kolu Başkanı Bilal Kırkpınar şunları söyledi; “ Mayıs’ın ilk haftası Van’a gideceğiz. Türkiye’nin en doğusuna gideceğiz. 2 günlük bir program olacak. İzmir’den giden ekibi Van İl Gençlik Kolları Başkanlığı gezdirecek. Bir sonraki hafta ise Van’dan gelen ekibi biz İzmir’de ağırlayacağız. Her iki ilin ekibinde de siyasi görüşü ne olursa olsun üniversitede okuyan öğrenciler yer alacak. Duyuruları yapmaya başladık. Terör ekseninde çok ağır bedeller ödedik. 30 yılı aşan bir sürede ölen vatan evlatları ve heba olan milyar dolarlar…Türkiye’nin en büyük sorununda önemli bir mesafe alındı. Ne yazık ki yılların getirdiği bazı ön yargılar var. Doğudaki kardeşlerimizle batıdaki kardeşlerimiz arasına öyle nifak tohumları atılmış ki bugün Doğu’daki bir çok kardeşimiz İzmir’i görmedi. İzmir’deki bir çok genç de Doğu ve Güneydoğu Anadolu’yu bilmiyor. Bu tamamen çözüm sürecine destek olmak amacıyla yapılacak bir gezi…Kendi açımızdan bir katkı sağlayacağız."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.