Dolar 34,1537
%0.13
Euro 38,0303
%-0.36
Altın 2.913,960
%-0.02
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Konak mutluluklarına ortak oldu

CHP Konak mutluluklarına ortak oldu

CHP Konak İlçe Örgütü sosyal sorumluluk projesinin startını Namık Kemal Mahallesi’nde verdi. Bir çiftin nikahı kıyılırken 4 çocukta sünnet ettirildi. CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, “Sokağa düğünle indik, halkımızın desteği ile yerel seçimleri de düğünle bitireceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 06.04.2013 - 15:11
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Geçtiğimiz aylarda başlattığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında 10 bin gönüllü ile sokaklara inen CHP Konak İlçe Örgütü, proje kapsamında ilk saha çalışmasını Namık Kemal Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Düzenlenen organizasyonda Esma-Erdi Anamer çiftinin nikahını kıyılırken, dört çocuk ise sünnet ettirdi. Sosyal belediyecilik doğrultusunda projeler üreten CHP Konak İlçe Başkanlığı ve Konak Belediyesi işbirliği ile gerçekleşen organizasyon için CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, “Sokağa düğünle indik, halkımızın desteği ile yerel seçimleri de düğünle bitireceğiz” dedi.

Organizasyona CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, , CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, CHP Konak İlçe Örgütü Yönetimi, gençlik ve kadın kollarının temsilcileri, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Renkli görüntülere sahip olan organizasyonda vatandaşlar ve partililer beraber halaylar çekti. Anamer çiftinin nikahını Konak Belediye Başkanı Hakan tartan kıyarken, şahitler ise CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger ve CHP Konak Sosyal İşler ve Halkla İlişkiler Komisyonu Başkanı Gül Kalkan kıydı.



YARDIMSEVERLER DESTEK VERİYOR
Konak ilçe Örgütü Sosyal Yardımlaşma ve Halkla İlişkiler Komisyonu tarafından gerçekleştirilen projenin bir ilk olduğunu söyleyen CHP Konak İlçe Örgütü Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, “ Yardıma ihtiyacı olan vatandaşların yardımsever vatandaşlar aracılığıyla ihtiyaçlarını karşılıyoruz.Burada sünnet ettirdiğimiz dört çocuğumuz ve evlendirdiğimiz çiftimiz de bu projenin bir parçası. Sosyal sorumluluk projemiz kapsamında biz burada yardımseverler ile ihtiyaç sahiplerini buluşturduk.Bu çalışmalarımızın ilk örneği de budur. Geniş katılım ile sağladığımız bu organizasyonların devamı gelecek. Yakında yine bu mahallede bir evin tadilatını da yine biz üstleneceğiz. Çalışmalara herkes bir katkı koyuyor. Kimisi çimentosunu alıyor, kimisi emeğini koyarak yardım ediyor. Topluma verdiğimiz destek bu ve benzeri organizasyonlar ile artarak devam edecek” diye konuştu.

DÜĞÜNLE BAŞLADIK DÜĞÜNLE BİTİRECEĞİZ
Organizasyonu Konak Belediyesi ile birlikte düzenlediklerini belirten Karamustafaoğlu, “Burada amacımız halka ulaşmak, ve vatandaşın sorunları yine halkın içinden gelen destekle çözmektir. Halkın desteği ile maddiyata dokunmadan hayırseverler vasıtası ile yardım sunuyoruz. Seçime bir yıl kala, CHP Konak İlçe Örgütü olarak sokağa düğünle indik. Düğünle başladık 2014 mart ayında düğünle bitireceğiz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.