Dolar 34,1537
%0.13
Euro 38,0303
%-0.36
Altın 2.913,960
%-0.02
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Harmandalı'nın çöp isyanına AK Parti tercüman oldu

Harmandalı'nın çöp isyanına AK Parti tercüman oldu

Ak Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, Harmandalı’daki vatandaşların çöp ile ilgili şikayetleri üzerine ekibini de yanına alarak Harmandalı’ya çıkarma yaptı

  • Ege Postası
  • 06.04.2013 - 11:01
İZMİR - Harmandalı’da vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, mahallelinin yıllardır çözülemeyen çöp sıkıntısını dinledi. Daha sonra sorunu yerinde görmek üzere belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve vatandaşla çöp dökülen alana giderek incelemeler yaptıktan sonra burada konuyla ilgili bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

ÇİĞLİ İZMİR’İN ÇÖPLÜĞÜ DEĞİL!
Toplu konutların yakınındaki çöp ve molozlarla dolu arazide incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz şunları söyledi: “Vatandaşlarımızdan gelen sürekli şikayetler üzerine meclis üyelerimizle birlikte sıkıntıyı yerinde görmek için buraya geldik. Doğrusu geldiğimizde de hayretler içinde kaldık. Kamyonlar dolusu çöp bu araziye dökülmüş. Adeta burada ikinci bir Harmandalı çöplüğü oluşturulmuş. Bölgede yaşayan vatandaşlarımız durumdan oldukça rahatsız. Sesten ve çöp kokusundan duramaz hale gelmişler. Biz gereken girişimleri yapacağız. Belediye’nin de bu konuya bir an önce müdahale etmesi gerekir. Benim vatandaşıma bu zulmü yaşatmaya kimsenin hakkı yok. İzmir’in CHP’li belediyeleri Çiğli’yi artık çöplük olarak görmekten vazgeçmeliler.”
Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Sıddık Soysal da problemin büyük olduğunu, gerekli mücadeleyi göstererek süreci vatandaşın lehine sonuçlandırmaya çalışacaklarını belirtti.

BUNUN ADI ARTIK ZALİMLİKTİR
Harmandalı’da oturan vatandaş Habib Uykur ise: “Çöp kokusuyla yaşamaktan bıktık. Artık birilerinin sesimizi duyması gerekiyor. Yetkililerden bir cevap alamıyoruz. Bizleri bu çöplükte yaşamaya kim mahkûm ediyorsa hesabını vermelidir” şeklinde konuştu.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.