Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti önce parti disiplini dedi

AK Parti önce parti disiplini dedi

AK Parti İzmir Koordinatör Milletvekili Erol Kaya, Genel Merkez seçim takvimini açıklamadan hiçbir partilinin kendi başına aday adaylığı açıklaması yapmayacağını söyledi

  • Ege Postası
  • 04.09.2013 - 11:39
İZMİR- Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre AK Parti İzmir Koordinatör Milletvekili Erol Kaya, parti genel merkezinin seçim takvimini açıklamadan hiçbir partilinin kendi başına hareket ederek aday adaylığını açıklamamasını isteyerek, "Partililerimiz parti disiplini ve bilgisiyle hareket etmeli. Adaylık noktasında teşkilat mensuplarımız önceliklidir. Partimizin adayının toplumdaki karşılı olup olmadığı önemlidir. Bunu çok fazla önemsiyoruz. Adayımızın, AK Parti misyonunu temsil etmesinin yanında partimize bir şeyler katmalı" dedi.
Kaya, "Seçim takvimi belli olmadan, herhangi bir arkadaşımızın bir çalışma yapması, kendi başına dönük tavrın içine girmesi yanlış olur. İzmir'de seçmenin yüzde 13'ü partimize üye. Teşkilatımızda görevli olan arkadaşların parti disiplinine uyması gerekiyor. Bunu onlardan bekliyoruz" dedi.

Herkes aday olabilir ama
Kaya, AK Parti'den herkesin aday adayı olabileceğini ancak parti disiplinini önemsediklerini belirterek, şunları söyledi:
"81 ilde siyaset yapıyoruz. Bu partinin her noktada aday çıkarma yetisi var. Her zaman ilçe başkanları aday olabilir ama AK Parti ilçe başkanlarının birinci görevi teşkilattır. Teşkilatı sağlıklı bir şekilde yürütülmesidir. Teşkilat mensubu, teşkilat disiplini ve bilgisiyle hareket etmeli. Adaylık noktasında teşkilat mensuplarımız önceliklidir. Çalışmalarımızı dar kapsamlı tutmayacağız. Adayın parti temsili ve liyakatı çok önemli. Partimizin adayının toplumdaki karşılığı olup olmadığı ayrı bir konudur. Bunu çok fazla önemsiyoruz. Adayımızın, AK Parti misyonunu temsil etmesinin yanında partimize bir şeyler katmalı."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.