Dolar 34,1094
%0.27
Euro 38,1009
%0.12
Altın 2.866,970
%1.33
Bist-100 9.950,00
%-0.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili İnan'a CHP'den jet yanıt: Ne senden ne ağa babalarından korkmayız!

AK Partili İnan'a CHP'den jet yanıt: Ne senden ne ağa babalarından korkmayız!

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan'ın CHP'ye yönelik eleştirilerine CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan'dan yanıt geldi. Arslan açıklamasında, "Her geçen gün nezaket kurallarını aşan söylemleri ve son açıklamasında tehdit diline başvurmuş olması kabul edilemez. Gençlik kollarında uzun yıllar siyaset yapmış bir siyasetçi olarak şunu söylemek isterim. Boş laflara karnımız tok. Mustafa Kemal’in askerleri ne senden ne de senin ağa babalarından korkmaz" dedi. CHP'li Arslan'a  sosyal medya üzerinden yanıt veren Eyyüp Kadir İnan, "Ednan bey, ne sen ne de o küçük çeteniz benimle muhataplık seviyesini belirleyecek çapta değilsiniz. İzmir’e olan hassasiyetinizi körfezdeki ağır kokudan biliyoruz. Bu yüzden boş yapıp buraları yersiz işgal etmeyin" ifadelerine yer verdi.

  • Ege Postası
  • 01.09.2024 - 17:46
  • Güncelleme: 01.09.2024 - 19:25

EGEPOSTASI- AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan'ın CHP'ye yönelik eleştirilerine CHP'den yanıt gecikmedi. 

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, AK Partili İnan'ın, Siz, milyonlarca AK Partiliye hakaret edenleri protokolde ağırlayıp bize meydan okuyamazsınız. Bu hareketinizle, bu terbiyesizliğinizle bir milat başlattınız. Siz, hakareti artık meşru kılacak derecede bir tehlikeye yol açtınız. Bundan sonra bizden duyacaklarınıza da işiteceklerinize de hazır olun" sözlerine yanıt olarak,  "boş laflara karnımız tok. Mustafa Kemal’in askerleri ne senden ne de senin ağa babalarından korkmaz" dedi. 

CHP'li Endan Arslan'ın açıklamaları şu şekilde;

"AKP İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan bugün yine bazı açıklamalarda bulunmuş. Ağır seçim yenilgisinden dolayı kendini Genel Başkanına affettirmek için bugüne kadar gündem ne olursa olsun alakalı alakasız zamanlı zamansız bir çok açıklama yaptı. Bu durumu anlayışla karşılamak, İzmir seçmenine karşı duyduğumuz sorumluluk duygusu ile kendisine cevap verme ihtiyacı duymadık. Ancak her geçen gün nezaket kurallarını aşan söylemleri ve son açıklamasında tehdit diline başvurmuş olması kabul edilemez. Gençlik kollarında uzun yıllar siyaset yapmış bir siyasetçi olarak şunu söylemek isterim. Boş laflara karnımız tok. Mustafa Kemal’in askerleri ne senden ne de senin ağa babalarından korkmaz."

"BOŞ YAPIP İŞGAL ETMEYİN"

CHP'li Arslan'a  sosyal medya üzerinden yanıt veren Eyyüp Kadir İnan, "Ednan bey, ne sen ne de o küçük çeteniz benimle muhataplık seviyesini belirleyecek çapta değilsiniz. İzmir’e olan hassasiyetinizi körfezdeki ağır kokudan biliyoruz. Bu yüzden boş yapıp buraları yersiz işgal etmeyin. Siz Dilruba gibilerin kirli ağzına layık bir zihniyetin mensuplarısınız. O yüzden sadece parti içinde oynamaya devam edin… Zira artık bu kentin hayrına sizden bir şey beklediğimiz yok" dedi. 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.