Dolar 34,2483
%0.02
Euro 37,6067
%-0.06
Altın 2.910,100
%-0.39
Bist-100 9.156,00
%0.51

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kara: “Oyumuzu ülkemizden yana kullanmalıyız”

AK Partili Kara: “Oyumuzu ülkemizden yana kullanmalıyız”

Seçim çalışmalarına son hızla devam AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Zerrin Kara SİME-SEN İzmir Şubesi’nde sendika üyeleriile bir araya geldi. Sivil memurların çalışma hayatında yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi alan Kara, 1 Kasım seçimleri için, “Oyumuzu ülkemizden yana kullanmalıyız” dedi

  • Ege Postası
  • 29.10.2015 - 10:17
AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Zerrin Kara Sivil Memurlar Sendikası’nın (SİME-SEN) İzmir Şubesi’nde istişare toplantısına katıldı. Şube Başkanı Murat Öztürk ve sendika üyeleri ile bir araya gelen Kara sivil memurların sorunlarını dinledi. Sendikanın kuruluş süreci ve amaçları hakkında bahseden Öztürk sivil memurların iş hayatında yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek verdikleri hukuki mücadeleler hakkında bilgi verdi. Sivil memurların Anayasal haklarını ve sıkıntılarının yer aldığı dosyayı Milletvekili Adayı Kara’ya teslim eden Öztürk çözüm konusunda destek istedi. 

Sendika üyelerine hitap eden Kara amaçlarının terörü bitirmek olduğunu belirterek, “ Bizim terörü bitirmek için süreye ihtiyacımız var. Görüşme ve uzlaşma safhası geride kaldı, amacımız bir tanesinin bile kalmaması. Trenimiz çok hızlı ilerliyor. Eğer bu saatten sonra treni durdurursak hep beraber kaza yaparız. Bir Milletvekili Adayı olarak ve istihdam yaratan bir iş kadını olarak ülkemizin bu kazayı yapmasını istemiyorum. Ülkemizde istihdamın artmasını, ekonominin yükselmesini, sürekli güzel şeylerin olmasını, herkesin haklarını alabilmesini umut ediyorum. Böyle bir umut ile çıktım yola. Partim de bu umudu bana veriyor. İktidarımız döneminde ülkeye yaptıklarımız herkesin gözü önünde. Hemşire çıkışlı olduğum için insanların sabah muayene olabilmek için hastanelere geceden geldiğine çok iyi tanık oldum. Evleri aile hekimini gelmesini sadece dizilerde izleyebiliyorduk. Ancak biz ülke olarak iyiye çok çabuk alışıyoruz, geçmişimizi de çok çabuk unutuyoruz. Geçtiğimiz 3 ayda unuttuğumuz geçmişimize hemen hemen tanık olduk” dedi.  



“Oyunlar aynı sadece isimleri farklı”
7 Haziran seçimlerinden sonra gelişen süreci değerlendiren Kara, Türkiye üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekerek şöyle konuştu: “Geçtiğimiz 3 ayın bize maliyeti 5 yıldır. Dövizler nereden nereye geldi, borsa sürekli hareket halinde. Türkiye’de öyle bir oyunlar oynanıyor ki tam yükselişe geçtiğimiz sırada Gezi eylemlerini ortaya çıkardılar. Ekonomimiz açısından bu eylemler bizi geri sürükledi. Bunun gibi ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar say say bitmez. Önümüze her defasında farklı dolaplar koydular. 70’li yıllardan beri oynanan oyun hep aynı sadece ismi farklı. Artık oyunlara gelmemiz ve geçmiş günlerimizi tekrardan yaşamamız gerekiyor. Bu yüzden bu seçimde kesinlikle bir olmak zorundayız. IŞİD’inden tutun PKK’sına kadar hepsinin patronları aynı.”

“İstikrar ve barış içinde olmalıyız”
Türkiye’nin dünya üzerindeki ekonomik gücünden bahseden Milletvekili Adayı Zerrin Kara, “Dünya ekonomisine etki eden bir ülke olarak bizim istikrar içinde olmamız gerekiyor, barış içinde olmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.
Sizden de İzmirli bir kardeşiniz olarak o dönemlere geri dönmemek için destek istiyorum. Bu seçim hiçbir partinin seçimi değil, bu seçim ülkemizin seçimi. İdeolojimizi rafa kaldıralım, “istikrar” diyelim. Kırılmış belimizi düzelterek yürümeye başlayalım. Türkiye’nin 2023’e gitmesi için, ekonomimizin istikrarlı bir şekilde gitmesi için mutlaka oyumuzu ülkemizden yana kullanmamız gerekiyor. 1 Kasım’da hem icraat hem de tecrübe açısından hükümeti kurmaya en yakın parti AK Parti’dir.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.