Dolar 34,2953
%0.38
Euro 37,5101
%-0.03
Altın 2.908,400
%0.66
Bist-100 9.021,00
%0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ASMEK öğrencileri, Rusça Olimpiyatları’nda derece elde etti

ASMEK öğrencileri, Rusça Olimpiyatları’nda derece elde etti

Antalya Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (ASMEK), Rusça bölümü kursiyerleri, Rusça Olimpiyatları’nda birincilik ve ikincilik elde etti. Antalyalılara meslek ve beceriler kazandıran ASMEK kursları, kaliteli eğitim seviyesiyle öne çıkıyor....

  • Ege Postası
  • 26.06.2013 - 12:42
Antalya Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (ASMEK), Rusça bölümü kursiyerleri, Rusça Olimpiyatları’nda birincilik ve ikincilik elde etti.

Antalyalılara meslek ve beceriler kazandıran ASMEK kursları, kaliteli eğitim seviyesiyle öne çıkıyor. Rus Dernekleri Koordinasyon Konseyi ve Rus Eğitim Kültür ve İşbirliği Derneği tarafından Antalya’da Özel Moskova Milletlerarası Okulu’ düzenlenen Rusça Olimpiyatları’na katılan ASMEK Rusça bölümü kursiyerleri dereceler elde etti.

ASMEK, TÖMER ve bireysel başvuru olmak üzere 46 yarışmacı katıldığı olimpiyatlarda ASMEK kursiyerlerinden Milena Solaka Rus dilini başlangıç ve temel seviyesinde kullanan katılımcılar A1 kategorisinde birinci, Savaş Taş aynı kategoride ikinci oldu. Kursiyerlerden Aylin Sunu Nergiz de Rus dilini temel ve orta altı seviyesinde kullanan katılımcılar A2 seviyesinde ikinciliği elde etti.

Dereceye giren kursiyerlerin 1-2 Kasım 2013 tarihinde İstanbul’da yapılacak Rusça Olimpiyatları’nın ikinci etabına katılacağı belirtildi.

ASMEK’te 2012-2013 döneminde yaklaşık 20 bin Antalyalı’ya mesleki ve sanat kursları verildi. ASMEK öğrenci sayısı ile birçok üniversiteyi geride bıraktı. Bu dönemde İngilizce, Rusça ve Almanca bölümlerine 5 bin 800 kursiyere yabancı dil öğretildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.