Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adalet ve Hukuk Derneği, yeni binasına taşınıyor

Adalet ve Hukuk Derneği, yeni binasına taşınıyor

Adalet ve Hukuk Derneği’nin yeni merkez binası, yarın Bakırköy’de açılıyor. Açılış törenine Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in de katılması bekleniyor. Dernekten yapılan açıklamada, “Adalet ve Hukuk Derneği, bugüne kadar başarıyla...

  • Ege Postası
  • 19.09.2013 - 12:56
Adalet ve Hukuk Derneği’nin yeni merkez binası, yarın Bakırköy’de açılıyor. Açılış törenine Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in de katılması bekleniyor.

Dernekten yapılan açıklamada, “Adalet ve Hukuk Derneği, bugüne kadar başarıyla sürdürdüğü faaliyetlerini daha etkin, çağdaş ve modern bir ortamda sürdürmek üzere, Bakırköy Adliyesi karşısındaki yeni merkez binasını hizmete açıyor. 2005 yılında İstanbul'da bir grup avukat tarafından kurulan bir sivil toplum kuruluşu olan derneğimiz, yürüttüğü faaliyetler ve uyguladığı sosyal sorumluluk projeleriyle hukuk camiasında kabul görmüş ve saygın bir dernek. Son olarak, Yeni Anayasa tartışmalarına ışık tutmak ve yapılan çalışmalara katkıda bulunmak amacıyla ‘Yeni Anaya İçin Yol Haritası’ adlı kitabı yayın hayatına kazandırdı.” denildi.

Açıklamada, yarın saat 17.00’da gerçekleştirilecek açılışa, Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Anayasa Komisyonu Başkan Vekili İdris Şahin’in de katılacağı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.