Dolar 33,9934
%-0.2
Euro 38,0346
%0.34
Altın 2.829,040
%0.93
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Afganistan Büyükelçisi: Türkleri çok seviyoruz

Afganistan Büyükelçisi: Türkleri çok seviyoruz

Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği Uluslar arası Ramazan Etkinlikleri'ne konuk olarak katılan Afganistan Büyükelçisi Dr. Amanullah Jayhoon, "Her zaman kalbimizde yeriniz var. Siz Türkleri çok seviyoruz." dedi. Ramazan etkinlikleri kapsamında...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 21:12
Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği Uluslar arası Ramazan Etkinlikleri'ne konuk olarak katılan Afganistan Büyükelçisi Dr. Amanullah Jayhoon, "Her zaman kalbimizde yeriniz var. Siz Türkleri çok seviyoruz." dedi.

Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen Afganistan Gecesi'nin açılışında konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Afganistan uzun yıllar çok acılar çekmiş, savaşlar yaşamış bir ülke. Söz konusu durum bu zaman zarfında da devam ediyor. Türkiye'deki Müslümanlar, Afganistanlı kardeşlerimize her zaman bir şeyler yapma çabasında oldular. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Afganistanlı kardeşlerimizle birlik ve beraberliğimiz sürecektir." diye konuştu.

"SİZ TÜRKLERİ ÇOK SEVİYORUZ"

Geceye katılan Afganistan Büyükelçisi Dr. Amanullah Jayhoon da, öncelikle alanda bulunan çok sayıdaki vatandaşın Ramazan ayını tebrik etti. "Yüce Allah'ım tuttuğunuz orucu ve kıldığınız namazları kabul etsin" diyen Büyükelçi Jayhoon, "Her zaman kalbimizde yeriniz var. Siz Türkleri çok seviyoruz." şeklinde konuştu.

Afganistan'ın uzun yıllardır savaşlarla anıldığını da söyleyen Jayhoon, "Oysaki Afganistan eskiden birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bir ülkedir. İnşallah yine bir kültür ülkesi olarak anılacaktır.” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.