Dolar 34,0776
%0.18
Euro 38,0611
%0.01
Altın 2.834,910
%0.2
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Milletvekili Erdemir, esnaf ziyaretinde bulundu

Milletvekili Erdemir, esnaf ziyaretinde bulundu

AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ziyaretlerinin asıl amacının vatandaşın nabzını tutmak olduğunu belirten Milletvekili Erdemir, vatandaşların hükümetle ile ilgili beklentilerini not aldıklarını söyledi....

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 19:12
AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir esnaf ziyaretinde bulundu.

Esnaf ziyaretlerinin asıl amacının vatandaşın nabzını tutmak olduğunu belirten Milletvekili Erdemir, vatandaşların hükümetle ile ilgili beklentilerini not aldıklarını söyledi. İki ay boyunca köy veya kent demeden vatandaşlarla görüşüp konuşacaklarını ifade eden Erdemir, “Vatandaşlarımızın yerel anlamda özel hastane ve TOKİ konutları talepleri var. Özellikle emlak fiyatlarının yükseldiğini ve şehrin tıkandığını, yeni bir şehir kurulması gerektiğini düşünen vatandaşlarımız var. Vatandaşlarımız genel anlamda ise daha çok birlik ve dirlik konusunda hassasiyetlerini dile getiriyorlar. Türkiye artık terör belasından kurtulsun istiyorlar. Özellikle son 6 aydır şehit cenazesi olmaması vatandaşlarımızı mutlu ediyor.” dedi.

AK Parti hükümeti tarafında Amasya’ya birçok yatırım yapıldığını ve bu yatırımların vatandaşlara anlatılması gerektiğini ifade eden Erdemir, “İlimize özellikle spor alanında yapılan birçok yatırım yapıldı. Kapalı spor salonu, yüzme havuzu. 12 Haziran Şehir Stadyumu’nu yeniliyor ve gençlik merkezinin de bu sene ihalesini yapıp inşaatını başlatıyoruz.” açıklamasında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.