Dolar 34,0853
%0.2
Euro 38,0434
%-0.03
Altın 2.835,880
%0.23
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Boğazlıyan’da bereket kervanı ödül getirdi

Boğazlıyan’da bereket kervanı ödül getirdi

Yozgat Valiliği ve Belediye Başkanlığı tarafından Boğazlıyan ilçesinde düzenlenen ‘Bozok Bereket Kervanı' iftar yemeğine katkı sağlayanlar Kaymakam Coşkun Öztürk tarafından ödüllendirildi. Bozok Bereket Kervanı ile her gün bir ilçede...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 18:44
Yozgat Valiliği ve Belediye Başkanlığı tarafından Boğazlıyan ilçesinde düzenlenen ‘Bozok Bereket Kervanı' iftar yemeğine katkı sağlayanlar Kaymakam Coşkun Öztürk tarafından ödüllendirildi. Bozok Bereket Kervanı ile her gün bir ilçede yaklaşık 2 bin kişiye iftar veriliyor.

Kaymakam Öztürk, yaptığı açıklamada kervanın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesine vesile olduğunu söyledi. Öztürk, "Bozok Bereket Kervanı’nın amacı vatandaşlarla bir araya gelerek, kaynaşmak ve birlikteliği artırmak. Ramazan ayı paylaşma, birliktelik, huzur ve manevi arınma ayı. Ramazan’ın coşkusunu ilçe halkımızla birlikte yaşayarak, ilçenin sosyal yaşamına da hareketlilik getirdi. Bu nedenle özellikle doyumsuz sesleri ile programa renk katan Boğazlıyan Müftülüğü İlahi Grubu ile programda görev alanlara teşekkür ederim." dedi. Kaymakam Öztürk, iftar programında görev alanlara başarı belgelerini takdim etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.