Dolar 34,0803
%0.19
Euro 38,0645
%0.02
Altın 2.837,010
%0.27
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
GOSB Müdürü Sönmez: Eski günlerimize geri döneceğiz

GOSB Müdürü Sönmez: Eski günlerimize geri döneceğiz

Kocaeli'nin Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde (GOSB) Ali Haydar Bulut'un yerine göreve getirilen bölge müdürü Zeynep Nil Sönmez, "Projelerimizle GOSB'u eski günlerine geri döndürmeyi istiyoruz." dedi.Uzun zamandır istikrar sağlayamayan Gebze...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 17:42
Kocaeli'nin Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde (GOSB) Ali Haydar Bulut'un yerine göreve getirilen bölge müdürü Zeynep Nil Sönmez, "Projelerimizle GOSB'u eski günlerine geri döndürmeyi istiyoruz." dedi.

Uzun zamandır istikrar sağlayamayan Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde sanayicilerin talebi doğrultusunda bölge müdürlüğü görevine getirilen Zeynep Nil Sönmez, devam eden çalışmaları ve projeleri değerlendirdi. GOSB'un kısır tartışmalar yerine artık projelerle konuşulması gerektiğinin altını çizen GOSB Bölge Müdürü Zeynep Nil Sönmez, "GOSB Türkiye genelinde önemli bir marka. Gerek yönetim, gerekse de üyeler tartışmalar yerine yapacağımız projelerimizle GOSB'u eski günlerine geri döndürmeyi istiyoruz. Tekrar bu markayı canlandırmak için buradayız." şeklinde konuştu.
GOSB içinde devam eden çalışmalardan da bahseden Sönmez, sanayicinin günlük ihtiyaçlarını karşılaması için düşünülen GOSB Meydan Projesi'nde sona yaklaşıldığını söyledi. Sönmez, Milli Eğitim ve GOSB yönetiminin birlikte yürüttüğü atölye binasının ise önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağını açıkladı.

Uzun zamandır Tembelova'daki bitmek bilmeyen çalışmalara da değinen GOSB Bölge Müdürü Zeynep Nil Sönmez, "Tembelova'daki yol ve altyapı işini yapan firma üzerine düşen yükümlülükleri yerine getiremediği için sözleşmemizi feshettik. Yeniden ihaleye çıktık ve şu anda başka firma ile sözleşme imzaladık. Altyapı konusunda önemli yol aldık. Çalışmalar yılbaşına kadar bitmiş olacak." ifadesini kullandı.

Yıllardır Gebze ile kopuk olan GOSB'un Gebze'den kopamayacağını dile getiren Zeynep Nil Sönmez şöyle konuştu: "Gebze ile sanayici arasında oluşan blok kırılacak. Adını Gebze'den alan bir OSB Gebze'den kopuk olamaz. Satın almadaki tüm alımlarımızı, inşaat ürünlerindeki tüm alımlarımızı Gebze'den temin ediyoruz. OSB'lerle Gebze arasındaki iletişim eksikliğini gidermek için bölge STK ve belediyelerine de çok iş düşüyor."

GOSB olarak Kocaeli genelinde özellikle sosyal içerikli projelere önemli destekler verdiklerini belirten Sönmez, "Kocaeli'ndeki sosyal içerikli projelerin birçoğunda yer aldık. Özellikle de Kocaeli Valimizin öncülük ettiği sosyal projelerimizin neredeyse tamamına katkı sunduk. Gebze'de sanayi bölgelerine yönelik özel donanımlı bir itfaiye biriminin oluşması hususundaki çalışmalarımız devam ediyor. Gebze bölgesinden gelecek sosyal projelere açığız." şeklinde konuştu. Sönmez, ayrıca Gebze'de son yıllarda teknik eleman alımlarında artış olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.