Dolar 34,0775
%0.18
Euro 38,0879
%0.08
Altın 2.841,430
%0.43
Bist-100 9.976,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti ailesi iftarını Canik'te açtı

AK Parti ailesi iftarını Canik'te açtı

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve teşkilat mensupları, iftar yemeğinde Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in misafiri oldu.Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda her akşam düzenlenen iftar yemeğinde, bu...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 17:40
AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve teşkilat mensupları, iftar yemeğinde Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in misafiri oldu.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda her akşam düzenlenen iftar yemeğinde, bu kez AK Parti Milletvekili Tülay Bakır ve AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ile teşkilat mensuplarını ağırladı. AK Parti il yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Safiye Öz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve partililerin katıldığı iftarda birliktelik örneği sergilendi.

"GURUR DUYUYORUZ"

İftar öncesinde vatandaşlara yemek dağıtan Genç ve Köktaş, misafirlerini iftar sonrasında ise Canik Belediyesi yeni hizmet binasında ağırladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Genç ve Köktaş, partililerle bol bol sohbet etti. Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in ilçesinde AK Parti'nin belediyecilik anlayışını en iyi şekilde yansıttığını belirten Köktaş, AK Parti ailesi olarak Samsun adına yapılan güzel işlerden gurur duyduklarını söyledi.

"REHBERİMİZ BAŞBAKAN"

Köktaş ve misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Osman Genç de AK Parti'nin büyük bir aile olduğuna işaret eti. Genç, "Başbakanımız nasıl ki ülkemizi daha ileriye götürmek için çaba harcıyorsa bizler de şehrimiz için birlikte çalışmalıyız. Bu büyük ailede bulunmak herkese nasip olmaz. Biz de Canik'te Başbakanımızı rehber ediniyoruz. Onun Türkiye'yi dünya ülkesi yapma hedefine paralel olarak biz de Canik'te buna göre çalışmalar yapıyoruz." dedi.

SOSYAL BELEDİYECİLİK

Canik Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini ifade eden Başkan Genç, "Amacımız gülen insanların olduğu mutlu bir şehir. Bu konuda halkımızın yaşam standardını yükseltecek çalışmalara imza atıyoruz. Bunun yanında Ramazan ayında olduğu gibi insanlarımızı bir araya getirecek kültürel etkinliklere de önem veriyoruz. Her akşam binlerce insanımızı Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda görmekten mutluluk duyuyoruz." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.