Dolar 34,0758
%0.18
Euro 38,0430
%-0.04
Altın 2.835,580
%0.22
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ramazan’da 2 bin aileye giyim ve gıda yardımı yapılacak

Ramazan’da 2 bin aileye giyim ve gıda yardımı yapılacak

Bülbülzade Vakfı Yardım Komisyonu’nun 'Bir Çocukta Siz Giydirin' sloganı ile her yıl Ramazan ayında organize ettiği 'Ramazan Yardımları' başladı. 4 Ağustos tarihine kadar devam edilecek dağıtımlarla 2 bin aileye giyim ve gıda yardımı...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 18:01
Bülbülzade Vakfı Yardım Komisyonu’nun 'Bir Çocukta Siz Giydirin' sloganı ile her yıl Ramazan ayında organize ettiği 'Ramazan Yardımları' başladı. 4 Ağustos tarihine kadar devam edilecek dağıtımlarla 2 bin aileye giyim ve gıda yardımı yapılacak.

Ramazan ayıyla ihtiyaç sahibi insanlara yapılar yardım rakamları hızlı bir şekilde artmaya devam ediyor. Veritabanında kayıtlı bulunan 2 bin aileye yardım merkezlerinden giyim ve gıda yardımı yapılacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Gaziantep’teki sivil toplum turuluşlarına 5’er aile verilirken, Gaziantep genelindeki tüm camilerindeki imam hatiplere de 3’er aile kontenjan verilerek toplumun her kesiminden insana yardımlar ulaştırmış olacak.

Her yıl yapılan yardımlardan farklı olarak bu yıl Gaziantep’te sığınmacı olarak yaşayan Suriyeli ailelere de kontenjan ayıran Bülbülzade Vakfı, yardımların son 4 gününü Suriyeli ailelere ayıracak. Böylece 4 gün boyunca yaklaşık 500 Suriyeli aile de giyim ve gıda yardımından faydalanacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.