Dolar 34,0758
%0.18
Euro 38,0430
%-0.04
Altın 2.835,580
%0.22
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
KASİF Başkanı Osman Reis, basın bayramını kutladı

KASİF Başkanı Osman Reis, basın bayramını kutladı

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) Başkanı Osman Reis, 24 Temmuz Sansürün Kaldırılışı ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Reis, toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 18:05
Karadeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (KASİF) Başkanı Osman Reis, 24 Temmuz Sansürün Kaldırılışı ve Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Reis, toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alan tarafsız bir anlayışla görev yapan basının, demokrasinin güçlenmesinde önemli unsurlardan biri olduğunu belirtti.

Osman Reis, mesajında, basından sansürün kaldırılmasının, demokratik devlet ve toplum düzeninin altyapısının oluşturulması yönünde atılmış önemli bir adım olduğunu ifade etti. Reis, şöyle dedi: “Basın özgürlüğüne ve etik çalışma kurallarına herkesin sahip çıkması gerekir. Toplumumuzdaki düşünce özgürlüğünün ve çok sesli yapının gelişmesinde çok önemli bir misyonu taşıyan basın mensuplarımızın, sorumluluklarının bilinciyle hareket etmeleri, hukukun evrensel standartlarına bağlı kalmaları büyük önem arz etmektedir. KASİF olarak, özgür ve tarafsız basının, hem ekonomik hem sosyal gelişimimizde çok önemli rolü olduğuna yürekten inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle görevi başındaki tüm basın mensuplarının bayramını kutluyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.