Dolar 34,0625
%0.14
Euro 38,0651
%0.02
Altın 2.834,560
%0.19
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Boztaş: 2017 yılına kadar Manavgat'ı her alanda marka yapmak istiyoruz

Boztaş: 2017 yılına kadar Manavgat'ı her alanda marka yapmak istiyoruz

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Meclisi, seçimler sonrası ilk toplantısına basına açık yaptı. MATSO Meclisi 1. toplantısını Başkan Kerim Erdem başkanlığında gerçekleştirdi. Meclis, 4 gündem maddesini karara bağladı. MATSO Başkanı...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 19:01
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Meclisi, seçimler sonrası ilk toplantısına basına açık yaptı.

MATSO Meclisi 1. toplantısını Başkan Kerim Erdem başkanlığında gerçekleştirdi. Meclis, 4 gündem maddesini karara bağladı. MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, yeni dönem hakkında bilgilendirmede bulundu. Boztaş, seçimde 4 yıllığına üyelerden yetki aldıklarını, bu yetkiyi Manavgat adına güzel şekilde değerlendireceklerini kaydetti. Manavgat'ın turizm, tarım ve ticaret potansiyelini yükseltmek için 2013-2017 yıllarını planlamaya yönelik çalışma yaptıklarını belirten Boztaş, hedeflerinin turizm şehrinde turizm, tarım ve ticarette sürdürülebilir olmayı başarmak olduğunu söyledi.

Önümüzdeki 4 yıllık planlama kapsamında turizm, nitelikli tarım uygulamaları ve ticarette marka olmanın birinci öncelikleri olacağını anlatan Boztaş, "Gayemiz Manavgat'ı her alanda marka şehir yapmak. Turizm, ticaret ve nitelikli tarımda dünya markası olmak istiyoruz. Önümüzdeki 4 yıl içinde bütün çalışmalarımızı markalaşmaya yönelik yapacağız. Bu konuda her görüşten ve düşünceden kişilerin öneri ve dileklerini değerlendirerek ortak aklı işleterek hayata geçireceğiz. " diye konuştu.

Boztaş, Akdeniz Ünivertesi ile MATSO'nun yaptığı ortak protokolle yapılacak Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüsekokulu(MYO) Turizm Fakültesi'nin bir an önce hayata geçirilmesi Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ihtiyat hesaplarında bulunan 2 milyon liranın kullanıma açılması ile mümkün olacağını söyledi.

Ramazan ayı süresince bin 400 aileye gıda yardımı yapacaklarını belirten Boztaş, bunun yanı sıra MATSO personeline Ramazan ve Kurban Bayramı'nda bir maaş ikramiye vereceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.