Dolar 34,1518
%0.16
Euro 38,0586
%-0.09
Altın 2.888,510
%0.47
Bist-100 9.899,00
%-0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Afrika'daki çocuklar için Mudanya'dan Bursa’ya yürüdüler

Afrika'daki çocuklar için Mudanya'dan Bursa’ya yürüdüler

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Starwood Grubu, 1995 yılından beri UNICEF ile birlikte çocukların eğitim hakkı için gerçekleştirdiği 'Road to Awareness' projesini Türkiye'ye taşıdı. Aralarında Sheraton Bursa ve Aloft Bursa çalışanlarının...

  • Ege Postası
  • 28.09.2013 - 15:40
Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Starwood Grubu, 1995 yılından beri UNICEF ile birlikte çocukların eğitim hakkı için gerçekleştirdiği 'Road to Awareness' projesini Türkiye'ye taşıdı. Aralarında Sheraton Bursa ve Aloft Bursa çalışanlarının da bulunduğu yaklaşık 100 kişilik Starwood Türkiye Otelleri çalışanları, UNICEF işbirliğinde Mudanya'nın Güzelyalı Mahallesi’ndeki İDO Bursa Terminali önünden Sheraton Bursa Oteli'ne yürüdü.

Starwood Otelleri Türkiye Bölge Müdürü Sabine Dorn Ağlagül’ün de hazır bulunduğu yürüyüş öncesi çalışanlar sabah jimnastiği yaptı. Starwood Otelleri Türkiye Bölge Müdürü Sabine Dorn Ağlagül, 18 yıldır yoksul çocuklara yardım amacıyla düzenlenen sosyal proje kapsamında bu yıl toplanacak bağışların Afrika’daki çocukların eğitimi için kullanılacağını söyledi. Ağlagül, Mudanya’dan Bursa’ya kadar atacakları her adımı önemle ve bilinçle atıyor olacaklarını kaydetti.

Daha sonra Bursa Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekiplerinin de eskortluk ettiği yürüyüşe başlayan çalışanlar, Güzelyalı sahilinden eski Bursa yolu güzergahını takip ederek Geçit kavşağına ulaşmak üzere yola çıktı. Sheraton Bursa Oteli'nde sonlanacak olan yürüyüş sonunda kutlama seremonisi gerçekleşeceği bildirildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.