Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“Ahlak dersi vermeye kalkışmış”

“Ahlak dersi vermeye kalkışmış”

AK Parti İzmir Milletvekili ve Konak Belediye Başkan adayı İlknur Denizli CHP’ye yönelik eleştirilerine bugün de twitter’dan devam etti. Denizli, “İzmir’de boğazlarına kadar nepotizme batan CHP’nin İl Başkanı bu adaletsizliği eleştirenlere ahlak dersi vermeye kalkışmış” dedi.

  • Ege Postası
  • 20.02.2014 - 13:43
(HABER SERVİSİ) – CHP’nin İzmir’deki meclis üyesi listesindeki tartışma AK Parti’nin de ilgisini çekiyor. Dün CHP’yi twitter’dan bombalayan  AK Parti İzmir Milletvekili ve Konak Belediye Başkan adayı İlknur Denizli, eleştirilerine bugün de devam etti.

İĞNELİ GÖNDERME!

Denizli, “İzmir’de boğazlarına kadar nepotizme batan CHP’nin İl Başkanı bu adaletsizliği eleştirenlere ahlak dersi vermeye kalkışmış. CHP’nin İzmir’de yaptığı kenti geleceğe taşıyacak kadroları seçmek değil bu makamları yakınlarına ulufe olarak dağıtmaktır. Oğullar, kızlar, kardeşler, gelinler... İzmir’i birlikte yönetelim derken meğer ailece biz kendi aramızda yönetelim demek istiyorlarmış” dedi. 

EN ACISI DA...

En acısı da İzmirliler için bütün bu olanları 'iki gün sonra unuturlar' demeleri. CHP’nin İzmirlilere nasıl baktığı bundan iyi anlatılamazdı. İzmirlileri iradesini koşulsuz devretmiş birey zannedenlere, İzmirliler baş eğip el bağlamadıklarını gösterecekler.  Seçiminin sonunda İzmir’de siyaseti üç beş arkadaşıyla masa başında tasarlamak isteyenlerin hayallerinin yıkıldığını hep beraber göreceğiz.

OĞULLAR, KIZLAR, GELİNLER…
CHP’nin İzmir’de yaptığı kenti geleceğe taşıyacak kadroları seçmek değil bu makamları yakınlarına ulufe olarak dağıtmaktır.+
Oğullar, kızlar, kardeşler, gelinler... İzmir’i birlikte yönetelim derken meğer ailece biz kendi aramızda yönetelim demek istiyorlarmış.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.