Dolar 34,1352
%0.08
Euro 38,2446
%0.2
Altın 2.918,280
%0.13
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ailesiyle kaza yapan Yargıtay Savcısı, baba evine ziyarete gidiyormuş (2)

Ailesiyle kaza yapan Yargıtay Savcısı, baba evine ziyarete gidiyormuş (2)

Bursa İstanbul karayolunun 41. kilometresinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında ailesiyle birlikte yaralanan Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Murat Kızılyar'ın Bursa'daki babasına ziyarete gittiği öğrenildi. Kazanın ardından Uludağ Üniversitesi...

  • Ege Postası
  • 15.08.2013 - 14:32
Bursa İstanbul karayolunun 41. kilometresinde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında ailesiyle birlikte yaralanan Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Murat Kızılyar'ın Bursa'daki babasına ziyarete gittiği öğrenildi. Kazanın ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Kızılyar, eşi ve 2 oğlunun tedavisi sürüyor.

    Kaza 06.30 sularında Orhangazi Küçük Sanayi Sitesi Kavşağı'nda meydana geldi. Bursa'daki babasının evine ziyarete gittiği öğrenilen Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Murat Kızılyar idaresindeki 34 FH 2699 plakalı hususi otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıkıp bariyerlere çarparak takla attı. Kazada yaralanan Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Murat Kızılyar (43), eşi Güler Kızılyar (41) ve oğulları Sinan (19) ve Can (15) yaralandı. Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılardan Can Kızılyar hayati tehlike kaydıyla tedavi altına alındı. Diğer yaralıların durumlarının hafif olduğu belirtilirken Can Kızılyar'nın da sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

    DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETMİŞ

    Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Bedrettin Akova, "Sayın Savcı sabah saatlerinde kaza yaptı ve ailesiyle birlikte acil servisimize intikal ettiler. Kendileri, eşi ve büyük çocuklarının sağlık durumları son derece iyi. Küçük çocuklarında ise yaralanma boyutu biraz daha fazlaydı. Ona da ilgili uzmanlarca gerekli müdahale yapıldı. Onun da sağlık durumunda iyiye gidişat gözlenmekte. Belli bir süre daha yatmaya devam edecekler. 4 yaralı tedavi altında. 3’ü normal düzeyde yatıyor, diğer hasta ise yoğun bakım ünitesinde tedavisi görüyor. Onun da göstergeleri normal olarak seyrediyor. Kafa travması geçirmiş, tedavisi sürüyor." dedi.

    Murat Kızılyar'ı hastanede ziyaret eden mesai arkadaşı Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ramazan Akyıldız ise "Murat Kızılyar, ailesiyle Bursa’ya babasının yanına gelirken direksiyon hakimiyetini kaybediyor. Hakimiyeti kaybedince bariyerlere çarpıp takla atıyor. Yanında çocukları ve hanımı vardı. Kaza bu şekilde meydana geldi. Küçük çocuğun durumu başta ağırdı ilk başta, hayati tehlikesi vardı. Şimdi daha da düzeliyor. Savcımızın ise ufak sıyrıkları var, durumu iyi. Eşi ve diğer çocuğun da durumu iyi. Can Kızılyar, önce yoğun bakıma alınmıştı, bilinci kapalıydı, makineden çıkarmışlar, durumu gayet iyiye doğru gidiyor." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.