Dolar 34,1371
%0.08
Euro 38,2513
%0.22
Altın 2.916,250
%0.06
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Tuğgeneral Aydın: Üniforma şerefle giyilip şerefle çıkarılmalı

Tuğgeneral Aydın: Üniforma şerefle giyilip şerefle çıkarılmalı

Emekliye ayrılan Manisa Tugay Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, üniformanın şerefle giyilip şerefle çıkarılması gerektiğini söyledi.Emekliye ayrılan Tuğgeneral Aydın, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş’a veda ziyaretinde bulundu. Burada konuşan...

  • Ege Postası
  • 15.08.2013 - 14:02
Emekliye ayrılan Manisa Tugay Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydın, üniformanın şerefle giyilip şerefle çıkarılması gerektiğini söyledi.

Emekliye ayrılan Tuğgeneral Aydın, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş’a veda ziyaretinde bulundu. Burada konuşan Aydın, Manisa’dan ayrılacağı için üzgün olduğunu ifade etti. Görevlerin, gelip geçici olduğunu dile getiren Aydın, “Bizi bu göreve layık gördüler. Biz de layıkıyla yapmaya çalıştık. Önemli olan bu üniformayı şerefle giymek ve şerefle çıkarmaktır.” dedi.

Manisa’nın, görev yaptığı en müstesna yerlerden biri olduğunu belirten Aydın, “Böyle güzel bir şehirden ayrılmak üzücü. İnsanları hep pozitif. Bu şehir hafızamda yer edecek ve hiçbir zaman unutmayacağım. Manisa’nın gönül elçisi olacağım.” diye konuştu. İstanbul’a yerleşeceğini dile getiren Aydın, kendisinin yerine Kara Kuvvetleri Komutanlığı’ndan Tuğgeneral Yavuz Aslan’ın atandığını bildirdi.

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş da verilen görevlerin gelip geçici olduğunu, önemli olanın verilen görevi en iyi şekilde yapmak olduğunu söyledi. Her görev yerinin güzellikleri olduğunu belirten Vali Savaş, Aydın’ın bundan sonrada hayatını güzelliklerle yaşamasını diledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.