Dolar 34,2051
%0
Euro 37,9100
%0.36
Altın 2.912,740
%-0.57
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ak Parti İzmir, 5 yıldızlı merkeze taşınıyor

Ak Parti İzmir, 5 yıldızlı merkeze taşınıyor

Bayraklı’ya taşınma kararı alan İktidar Partisi’nin bin 500 metrekarelik deniz manzaralı yeni lüks İzmir İl binasına senato tipi toplantı odası bile hazırlandı

  • Ege Postası
  • 15.11.2012 - 13:56
İZMİR -İzmir’de kurulduğundan beri beşinci kez bina değiştirmeye hazırlanan AK Parti İl Başkanlığı, Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın sahibi olduğu, Bayraklı Altınyol üzerindeki Salhane İş Merkezi’nin bir katına kiracı olarak taşınacak. AK Parti, tadilat çalışmaları süren binaya, 20 Kasım’da geçecek ve ayda 15 bin lira kira verecek.Bin 500 metrekare genişliğindeki dairede, il başkanı, 13 il başkan yardımcısı için ayrı oda oluşturuldu. Kadın ve gençlik kollarının yanısıra milletvekili ve bakanlar için de ayrı odalar yapıldı. Binada 2 arşiv odası yer alacak.

Her yöneticiye oda ayrıldı
Yeni hizmet binasını, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mimar Melek Eroğlu tasarladı. Eroğlu, kapılarda meşe ağacını, mobilya seçiminde de açık renkleri kullandı. Partinin girişi, doğal taşlarla süslenecek, led aydınlatma yapılacak. İl Başkanı, deniz manzaralı odada oturacak, siyasi ve hukuki işler, teşkilat ve il sekreterliği de çalışma sistemi nedeniyle İl Başkanlığı odasının yakınında yer alacak. Toplantı odasında senato tipi oturum planı hazırlandı.

Duvarlara Erdoğan posteri konulacak
Foto Remzi’nin sahibi İl Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Dinç, duvarlara dijital baskı ile Başbakan’ın İzmir mitinginin fotoğraflarını hazırlayacak. Yönetici odalarının, CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel’in sahibi olduğu şirkete bakması da dikkat çekti.(Elif Demirci-DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.