Dolar 34,1259
%-0.03
Euro 38,1013
%0.49
Altın 2.900,690
%0.53
Bist-100 10.027,00
%1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akay'dan Güzelbahçe'deki krize müdahale

Akay'dan Güzelbahçe'deki krize müdahale

Güzelbahçe'de artan şikayetler ve gelen istifalar sonrası AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay dün akşam ilçeye başkan yardımcılarıyla çıkarma yaptı.İstifa eden, istifayı düşünen yöneticilerinde katıldığı toplantıda Akay’ın, Güzelbahçe’de birlik ve beraberliğin yeniden sağlanması için Şubat ayında gerçekleşecek ilçe danışma kurulu toplantısını işaret ettiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 30.01.2013 - 14:44
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Eski İlçe Başkanı Kerim Çetin’in istifası sonrası göreve atamayla gelen İlçe Başkanı Kadri Kahriman yönetiminde artan istifa sesleri ve oluşan çatlak sonrası AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Güzelbahçe’de duruma el koydu. Daha önce yönetim kurulundan istifa eden Deniz Şadiment, Okşan Aslan ve Ethem Ergüven’e, Bülent Ali Bilim’in eklenmesi ve yürütme kurulunda görev alan Reşat Güler, Mustafa Ambarcı ve Belgin Aktaş’ın görevlerinden istifaları sonrası sıkıntılı günler yaşayan Güzelbahçe İlçe Teşkilatında geçtiğimiz Cumartesi günü yaklaşık 50 kişinin AK Parti İzmir İl Başkanlığına gidip İlçe Başkanı Kahriman'ı “toparlayıcı olamadı. Bir çok isimi küstürdü. Kendi başına ilçeyi yönetti’ diyerek şikayet etmesi ilçedeki sıkıntıyı İl'e taşımış oldu. Gelen şikayetler ve artan istifalar sonrası AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay dün akşam ilçeye başkan yardımcılarıyla çıkarma yaptı.

GÜZELBAHÇE'DE HALEF SELEF KARŞI KARŞIYA HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

AKAY’DAN DANIŞMA KURULU TOPLANTISI

İstifa eden, istifayı düşünen yöneticilerinde katıldığı toplantıda Akay, İlçe Başkanı Kahriman’a görevlerinden istifa eden tüm ilçe yöneticilerini partideki aktif görevlerine yeniden dönmeleri yönünde ikna etme talimatı verdi.İlçede belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için çokça isim telaffuz edilmesinin de önüne geçilmesini isteyen Akay, Kahriman’a , “ Adayı ben gösteremem. Biz aday adaylarını belirler Genel Merkez’e yollarız. Önümüzde daha çok zaman var. Şimdiden isim telaffuz etmeyin ettirmeyin. Kimseyede söz vermeyin” dediği belirtildi. Akay'ın, Güzelbahçe’de birlik ve beraberliğin yeniden sağlanması için Şubat ayında gerçekleşecek ilçe danışma kurulu toplantısını işaret ettiği ve, “ Güzelbahçe partide örnek teşkilatlardan biriydi. Birlik ve bütünlük içindeydi. Aynı tabloyu görmek istiyorum. Önümüzdeki danışma kurulu toplantısını büyük bir salonda geniş katılımla yap.İlçe binasında yapma. Birlik ve beraberlik mesajları ver. Teşkilatı kenetle” dediği öğrenildi.

Bu arada Güzelbahçe halef ve selef Ege Postası'na konuşmuştu. İlçe Başkanı Kahriman teşkilatta son zamanlarda yaşanan sıkıntılarda eski başkan Kerim Çetin’in etkisinin olduğunu iddia etmiş, Çetin ise, “Benim desteğimle aday olmuş birinin ilçede tek adamlığı oynamasını üzülerek izliyorum” demişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.