Dolar 32,6610
%0.32
Euro 35,4440
%0.42
Altın 2.509,730
%1.72
Bist-100 10.852,00
%-0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar: Üretken bir belediye olacağız

Akpınar: Üretken bir belediye olacağız

30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere ‘Yerelde iktidar, genelde iktidar’ parolasıyla çıkan Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) aday adayları var gücüyle çalışırken, Konak Belediye Başkanlığı için yola çıkan Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu eski İl Başkan yardımcısı Hüseyin Mutlu Akpınar İzmir Sanayici İşadamları Derneği’ni (İZSİAD) ziyaret etti. İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, İZSİAD üyesi de olan Hüseyin Mutlu Akpınar’ın çalışmalarını önemsediğini ifade ederken, camialarının içinden çıkan Akpınar’ın aday gösterilmesi halinde sonuna kadar destek vereceklerinin altını çizdi.

  • Ege Postası
  • 10.01.2014 - 10:41
İZMİR- CHP Konak Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Mutlu Akpınar çalışmalarını arttırarak devam ettiriyor. İzmir Sanayici İşadamları Derneği (İZSİAD) Başkanı Hasan Küçükkurt’u ziyaret eden Akpınar, “Bizim savunduğumuz belediyecilik, insanlara iş imkanı sağlayan, yoksula her türlü desteği veren, çalışan, üreten, paylaşan belediyeciliktir” dedi. İZSİAD Başkanı Hasan Küçükkurt, Akpınar’ın adaylığını önemsediğini belirterek, ‘’Ben iş yaşamıma tepeden inmeyle başlamadım. Bu mesleğin en altından, tırnaklarımla kazıya kazıya bugünlere geldim. Hüseyin kardeşimde siyasette en tabandan emek vererek aday oluyor. Çalışan insan, emek veren insan, üretimden emekten yana olur. Biz sanayicilerin tek hedefi vardır, üretmek. Üretmemize katkıda bulunacaklara da sonuna kadar destek olacağız’’ dedi.

‘’ÜRETİM ODAKLI OLACAĞIZ’’


CHP Konak Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Mutlu Akpınar üyesi bulunduğu İZSİAD başkanından çok büyük moral ve destek almanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. İzmir’de işsizlik oranının resmi rakamlarda %16 civarında olmasına karşın asıl işsizliğin bu oranın iki katı olduğunu belirten Akpınar, ‘’İzmir’in en büyük sorunlarından biri haline gelen işsizliği çözmede herkesin el ele vermesi gerekiyor. Ülkemizin kalkınabilmesi için herkesin üretime odaklanması gerekmektedir. Hükümetin de, yerel yönetimlerin de, sanayicinin de odaklanması gereken en önemli nokta üretimdir. Üretim olmadan ortaya koyduğunuz hizmetlerin toplumsal anlamı kalmıyor. Toplum olarak üretmiyor, katma değer ortaya çıkartmıyor, insanların çalışabileceği bir iş ve aş ortaya koyamıyorsak; parkın, şelalenin pansumandan öteye anlamı kalmıyor. KOBİ ve üreten kesimle tartışıp, plan ve proje ortaya koyacak organizasyonları yapacağız. Gündemimizi makyaja yönelik, reklama yönelik, eğlence ve boş vakit geçirmeye yönelik işlerle oluşturmayacağız. Farklı bir yerel yönetim anlayışında olacağız. İşsizlerimiz nasıl istihdam edilir, nasıl üretir, nasıl girişimci olabilir, nasıl ihracat yapabiliri düşüneceğiz, geleceği hep birlikte planlayacağız’’ ifadelerine yer verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.